Γιώργος Λάμπρου: Ο “Sir” του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου

0
576

Το πρωτάθλημα τελείωσε ο Απόλλων Ερέτριας το κατέκτησε δίκαια μετά από μεγάλη μάχη με τον Λήλα Βασιλικού σε όλη την διάρκεια του.

Ο Λήλας Β. των χιλίων προβλημάτων κατάφερε να σταθεί όρθιος και αυτό έγινε γιατί στον πάγκο είχε έναν άνθρωπο που ήταν εγγύηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, έναν άνθρωπο που κατάφερε να κρατήσει στεγανά στα αποδυτήρια, να πείσει τους ποδοσφαιριστές να μείνουν προσηλωμένους στο στόχο τους, αλλά και να βγει με θάρρος και ειλικρίνεια και να συγχαρεί το δίκαιο πρωταθλητή Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν θα μιλήσουμε εμείς για το ήθος και την προπονητική αξία του Γιώργου Λάμπρου αφο μιλάει ο χρόνος και οι επιτυχίες πως είναι ένας από τους κορυφαίους Ευβοιώτες προπονητές της τελευταίας εικοσαετίας.

Αφορμή να γράψουμε αυτές τις γραμμές ήταν η κατάθεση ψυχής που έκανε μέσα σε λίγες γραμμές ο Γιώργος Λάμπρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

´´Μια υπέροχη παρέα ποδοσφαιριστών με προσωπικότητα και ποδοσφαιρική ποιότητα που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί τους. Άνθρωποι αξιόλογοι στη Διοίκηση από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο παράγοντα και από την αρχή μέχρι το τέλος που στήριξαν με κάθε κόστος αυτή την ομάδα.

Συνεργάτες προπονητές, έφορος και φυσικοθεραπευτής ο καθένας έκανε το καλύτερο στο κομμάτι που του αναλογούσε. Ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους που λίγοι κάποιες φορές και περισσότεροι κάποιες άλλες, έδειξαν μία συμπεριφορά που προάγει το άθλημα.

Μια ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές δυσκολίες,αντιξοότητες αλλά και την ηθική ικανοποίηση ότι παρουσιάσαμε κάτι αξιόλογο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

.Και βέβαια πέρα από τις όποιες επιδόσεις, αυτό που μένει τελικά -κατά την άποψή μου- είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, η συμπεριφορά, οι αξίες και οι φιλίες στη διαδρομή σου σε μια από ”τις πιο γνήσιες εκδηλώσεις ελευθερίας” ‘οπως έχει χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο ο Bob Marley.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Καλό καλοκαίρι σε όλους´´