Μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Γιάννη Καρβέλη στον Μανώλη Βέττα και στο Δυνατά & Αθλητικά μετά το τέλος του αγώνα με τον Ταμυναικό επικοινώνησε μαζι μας ο Γενικός Αρχηγός του Ταμυναικού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Σκρεπετός και μας δήλωσε:

Κύριε Καρβέλη συγχαρητήρια για τη νίκη σας αλλά αυτά πού είπες δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ κατέβηκε με 5 μεγάλες απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών και μόλις με 16 ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν έπαιξε αντιποδοσφαιρο όπως ισχυρίστηκες αλλά ήταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει καθώς έχασε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες το διάστημα 46′ έως 65′.

Και μπορεί όπως είπες να μην ήταν καταιγιστικός αλλά η δική σου ομάδα απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο το διάστημα αυτό και σώθηκε από καθαρή τύχη από ένα βαρύ σκορ σε βάρος σας.

Και εσείς σε όλο τον αγώνα έχετε να αντιπαραθέσετε μια διπλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο που αποσόβησε ο τερματοφύλακας μας.

Μπορεί σε άλλους αγώνες η ομάδα σου να ήταν καταιγιστική όπως είπες αλλά εχθές μόνο τυχερή μπορώ να την χαρακτηρίσω.

Ας προσέχουμε λοιπόν αυτά που λέμε δημόσια γιατί σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Γεώργιος ΣΚΡΕΠΕΤΟΣ – Γενικός Αρχηγός ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ.

Υ.Γ Αν θέλεις παίκτες του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ κύριε Καρβέλη μπορείς να απευθυνθείς στον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας μας αντί να πιάνεις τούς ίδιους προσωπικά για να τούς δελεάσει.