Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb o ισχυρός άνδρας του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας  τοποθετήθηκε για τελευταία πεπραγμένα στο πρωτάθλημα εξήρε την αγωνιστική συμπεριφορά του Ταμυναικου και την φιλοξενία των ανθρώπων της Αλιβεριώτικης ομάδας.

Σε μία πρωτοφανή κίνηση για τα ευβοϊκά δεδομένα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος έδωσε συγχαρητήρια στη ομάδα της Αρτάκης για την (ουσιαστική) κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τον Ηρακλή Ψαχνών και τα πεπραγμένα της χρονιάς έδωσε ραντεβού μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Στούπα 

Καλημέρα.
Όχι , όχι μην πάει ο νους σας . ΔΕΝ είμαι υποψήφιος πουθενά !!!!!!
” Βγαίνω” αραιά και που στο f/b όταν νομίζω ότι κάτι έχω να πω. 
Λοιπόν:
1. Έστω και καθυστερημένα θέλω να ευχαριστήσω τον Ταμυναϊκό για την φιλοξενία και τον τρόπο που έπαιξε στον μεταξύ μας αγώνα. Με πάθος,κίνητρο τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Αυτό όμως που θέλω να εξάρω , είναι ότι έπαιξαν καθαρά , χωρίς εσκεμμένες καθυστερήσεις , κάτι που θα έκαναν οι ( πολύ) περισσότερες ομάδες…..Μερικές φορές πρέπει να βλέπεις πέρα από το θετικό ή δυσμενές αποτέλεσμα της ομάδας σου….
2. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Ν Αρτάκης , για την (ουσιαστική) κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μου έκανε εντύπωση το πάθος και ο ενθουσιασμός τους. Καλή τύχη στην άλλη κατηγορία.
3. Για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την ομάδα, θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΓΑΝΤΑ…