Ότι καλύτερο για το ΑΟ Χαλκίς είναι η πρόταση του Γιάννη Παπακωνταντίνου είπε ο Γιώργος Τόλιας  επισημαίνοντας ότι αν δεν πάει κάτι καλά τότε θα καταθέσει την δική του πρόταση για την ομάδα.

“Για μια ακόμη φορά, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σε δύσκολη θέση. Αυτή την ώρα η πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου και το ενδεχόμενο να αναλάβουν την ομάδα μας, αξιόλογοι επιχειρηματίες της Εύβοιας, είναι η καλύτερη λύση και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Κανείς…
δεν πρέπει να δυναμιτίσει αυτή την πρωτοβουλία, να αποτρέψει  και να προβληματίσει αυτούς τους επιχειρηματίες. Προσωπικά δηλώνω πως στηρίζω την πρωτοβουλία του κυρίου Παπακωνσταντίνου, γιατί είναι η καλύτερη λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

Μπορεί να έχω μια πικρία γιατί η δική μου προσπάθεια δεν είχε κανενός την στήριξη, αλλά όσοι αγαπάμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας στην Γενική Συνέλευση και θα στηρίξουμε τους επιχειρηματίες, ώστε η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της. Αν κάτι δεν πάει καλά, που δεν το εύχομαι, τότε θα καταθέσω την δική μου πρόταση”.