Πηγενωντας στο γήπεδο της Αρτάκης για το φιλικο μετά Λουκίσια ειδα στην προθέρμανση των γηπεδούχων μία γνώριμη φιγούρα ποδοσφαιρική αλλά πολύ αλλαγμένη σε όλα.

Ήταν ο πρώην επιθετικός του Απόλλων Ερετρίας καααι νυν του ΑΟΝΑ Γκέρσι Τόρα που έχοντας καταγράψει την περασμενη χρονιά στο κοντέρ της ζυγαριά τριψήφιο νούμερο ο άτιμος(ειναι και φαγανό παιδι) κατάφερε παρα αυτά να βγεί και πρώτος σκόρερ.

Φέτος το καλοκαίρι μπήκε το στοίχιμα της επιστροφή και για αυτόν στην κανονικότητα(μετά την καραντίνα) έτσι δούλεψε σκληρά, με την αμέριστη στήριξη της διοίκησης του ΑΟΝΑ που πίστεψε σε αυτόν του προπονητή Γιάννη Καρβέλη και όλου του προπονητικού τιμ.

Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό τουλάχιστον αρκετά κιλά μείον(22 κιλά) με τον έμπειρο στραικερ να το δείχνει και στο γήπεδο παρότι είμασταν σε φιλική αναμέτρηση.

Στο φιλικο μετά Λουκίσια σκόραρε, πάσαρε, μάρκαρε, έπαιξε με ευκολία στην κορυφή , αλλά και σε ρόλο δημιουργού, ο υγιής ανταγωνισμός σε μία επιθετική γραμμή που εχει Άγγελο Γκιόκα και Λεωνίδα Μεγάλο ειναι έντονος και ο Ερετριανός επιθετικός δείχνει πανέτοιμος να ανταποκριθεί.

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και μπράβο του για την μεγάλη αυτή προσπάθεια και την επιστροφή του στην κανονικότητα.

Στα μαθηματικά δε είμουν ποτέ ο καλύτερος μαθητές αλλά 

Στα 120 κιλα έβαλε 25 γκολ.

Στα 98 κιλά πόσα?  

Τωρά φιλε Γκέρσι όλα θα φανούν στο γήπεδο “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημά”