Ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου, στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών της ΕΣΠΑΑ!
Με 2 πολύ σημαντικότατες απουσίες παρατάχθηκε στον πρώτο αγώνα μπαράζ, η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του ΟΠΕΧ!
Απουσίασε η παίκτρια και προπονήτρια της ομάδας Σοφία Ιορδανίδου και η  λίμπερο Ελ. Μπιτάδου, τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, όμως  έδειξαν πολύ μεγάλη ψυχή, παλέψαν κάθε φάση με πάθος και έχασαν έναν αγώνα που θα μπορούσαν να είχαν ΄΄χτυπήσει΄΄ αν δεν υπήρχαν οι απουσίες….

Το 1ο σετ, πήγε πόντο-πόντο, αλλά στο τέλος σε φάσεις διαρκείας οιο Χαλκιδαίες δεν είχαν τύχη…

Στο 2ο σετ τα κορίτσια του ΟΠΕΧ, μπήκαν από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, πήραν διαφορά από την αρχή και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να το κερδίσουν.

Στο 3ο σετ τα αρκετά λάθη στο ξεκίνημα, έδωσαν την ευκαιρία στις γηπεδούχες να μπουν μπροστά 7 πόντους, αντεπίθεση από τις παίκτριες της Χαλκίδας, που ισοφάρισαν 15-15, αλλά δεν είχαν τύχη και στην συνέχεια χάθηκε το σετ.

Η Σοφία Ιορδανίδου και τα κορίτσια της!

Το 4ο σετ βρέθηκαν πάλι πίσω με 4 πόντους, οι Χαλκιδαίες, αλλά με πολύ υπομονή το γύρισαν και προηγήθηκαν 17-20. Εκεί χάλασε η υποδοχή (που μέχρι τότε ήταν εξαιρετική), δέχθηκαν 4 άσσους, το παιχνίδι πήγε ΄΄στραβά΄΄ και δεν κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ και ο κέρδισαν τελικά οι παίκτριες των Γλυκών Νερών.

Η σειρά των τελικών, μεταφέρεται για αύριο Τρίτη, στο ΔΑΚ Χαλκίδας που ο ΟΠΕΧ, θα φιλοξενήσει στις 9.30 την ομάδα των Γλυκών Νερών…
Θέλουν την νίκη τα κορίτσια της Χαλκίδας, για να συνεχίσουν στην αντίπαλη έδρα όπου και θα κριθεί η πρόκριση.
*τα σετ: 25-23, 13-25, 25-20, 25-21.
Ο.ΠΕ.Χαλκίδας: Παπαγεωργίου, Λαΐου, Μιχαλιά, Δέδε, Μπίσκα, Αργύρη (αρχική 6άδα), και οι Τριχά, Παπαγιαννοπούλου, Παναγιωτοπούλου.