Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την μπασκετική του πορεία ο Σωτήρης Φραγκούλης. Ο 18χρονος περιφερειακός προέρχεται απ΄ τον ΓΣ Αυλίδας και είναι γιος του προπονητή της ομάδας Νίκου Φραγκούλη. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του ανδρικού τμήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε πολύ καλή επίδοση και στις πανελλήνιες εξετάσεις, κατορθώνοντας να εισαχθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Φραγκούλης θ΄ αγωνίζεται στα τμήματα εφήβων και νέων της Κηφισιάς, αλλά θα κάνει προπονήσεις και με το ανδρικό τμήμα, που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που κοινοποίησε ο ΓΣ Αυλίδας: «Στην Α.Ε.Ν.Κ. θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Σωτήρης Φραγκούλης! Ο 18χρονος γκαρντ του Γ.Σ. Αυλίδας δοκιμάστηκε από τον νέο προπονητή της ομάδας της Κηφισιάς τον Κώστα Παπαδόπουλο (προπονητή και της εθνικής ομάδας Παίδων την τελευταία διετία) και κέρδισε μια θέση στην ομάδα που κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει από το Εφηβικό ως το Αντρικό.

Ο Σωτήρης θα είναι μέλος της ομάδας Εφήβων της Α.Ε.Ν.Κ. που είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο από την Β’ κατηγορία Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α. στην Α’ κατηγορία, αλλά και της ομάδας Νέων (U-20) του συλλόγου, η οποία να σημειωθεί πως είναι πρωταθλήτρια Ε.Σ.Κ.Α., ενώ κατέκτησε και τον άτυπο τίτλο της υπερπρωταθλήτριας Αθήνας-Θεσσαλονίκης κερδίζοντας στον τελικό του Βόλου τον Ερμή Λαγκαδά. Παράλληλα θα κάνει και προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Φραγκούλης, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. Αυλίδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, αποκτήθηκε από την Α.Ε.Ν.Κ. ως δανεικός (υποσχετική), καθώς πέρα από τις αθλητικές του επιδόσεις, αρίστευσε και στις ακαδημαϊκές, με την εισαγωγή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και γι’ αυτό το λόγο μετακομίζει στην πρωτεύουσα.

Η μεταγραφή του καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ουσιαστική και αθόρυβη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Αυλίδας τα τελευταία χρόνια με την σταδιακή προώθηση νεαρών παικτών στην αντρική ομάδα, κάτι που αποτελεί στόχο τεχνικού τιμ και διοίκησης και θα συνεχιστεί και τη φετινή σεζόν».