Ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Γ΄ Εθνική μετά το τέλος της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής και την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Εκτός απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα θα “κλειδώσει” ο καταρτισμός των ομίλων, θα επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση και θα γίνει η κλήρωση. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να γίνει η πρώτη σέντρα το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.

Δήλωση συμμετοχής κατέθεσαν 70 ομάδες και παραμένει σε εκκρεμότητα η περίπτωση του Πανδραμαϊκού και η απόφαση του Αγροτικού Αστέρα για την κατηγορία που επιθυμεί να αγωνιστεί. Ο διαχωρισμός σε 4 ομίλους που προβλέπει η προκήρυξη έχει πάψει να ισχύει κι η απόφαση είναι να προστεθεί ακόμα ένας ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε ομίλους των 14 ομάδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του “Δ & Α”, ακόμα και έτσι έχει προκληθεί μεγάλος πονοκέφαλος στην κατανομή των ομάδων και στο πως θα προκύψουν οι 24 ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος. Για αυτό και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί, την τελευταία στιγμή, ένας καταμερισμός σε 6 ομίλους και να υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες. Παράλληλα θα λιγοστέψουν περισσότερο οι μετακινήσεις αλλά και οι αγωνιστικές ημέρες λαμβάνοντας δεδομένο ότι έχουν χαθεί τουλάχιστον 2 μήνες αγωνιστικής δράσης.