Ταμάμ ταιριάζει ΄΄να πούμε΄΄, η λαϊκή ρύση, στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο από την ΄΄νέας σοδιάς΄΄ ΕΠΟ! Έτσι μας αντιμετωπίζει, σαν Εύβοια, η νέα ΄΄μαυρο-ασπρο-κίτρινη΄΄ εξουσία, σαν ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ!

Να πιάσεις από την κατάρτιση των ομίλων, για πολύ γέλιο μιλάμε, εδώ! Με 10-11-12 ή13 ομάδες, σε 8 ομίλους, έτσι για να βολευτούνε και να εξυπηρετηθούνε τα ψηφαλάκια, ντε… Άντε που κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!!! Πρωτάθλημα-οπερέτα δηλαδή στην Γ’ Εθνική, εκεί που θα ξεκινήσει , στο πίτς-φυτίλι τελειώνει…! Πληρώνετε βασιβουζούκοι…

Όσο για το που πήγαν οι ομάδες; ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΛΩΣΤΑ!!!

ΨΩΡΙΑΡΗΣ-ΕΥΒΟΙΑ
…και ο ψωριάρης μόνος!

Σαν Εύβοια μας απομόνωσαν από τους φυσικούς μας γειτόνους, της Ανατολικής Στερεάς… Και για ΄΄τιμωρία΄΄ έβαλαν τις ομάδες μας, να τρέχουνε στην Μυτιλήνη, για σαρδέλα και ουζάκι, και στην Σαντορίνη για φάβα και κρασί!

ΤΡΑΒΕΣΤΩ -ΚΟΝΤΣΙΤΑ

…με δυό λόγια μιλάμε για Γ’ Εθνική …Κοντσίτα!

Ένα ΄΄δείγμα΄΄ από την νέα ΄΄αδέκαστη΄΄ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΄΄αντικειμενική΄΄ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟκαι ΄΄δίκαια΄΄ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟδιοίκηση της ΕΠΟ, που ήρθε με τυμπανοκρουσίες για ν’ αποκαταστήσει την αξιοπιστία και την τάξη στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιροΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

***…και για να μην παρεξηγούμαστε, το σχόλιό μας αγορά την συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ!