Κορυφώνεται η μεγάλη μάχη, στους ‘’αγώνες κατάταξης’’, στην Γ’ ΕΠΣ Εύβοιας, με αμείωτο το ενδιαφέρον!
Από τους 8 ‘’μονομάχους’’, μόνον ο Ακράτητος Κεχριών, είναι γ ομάδα που έχει βγει, νοκ-άουτ, από την διεκδίκηση της ανόδου!
*Στον 2ο όμιλο: Εδώ ο καλπασμός της ομάδας των Ν. Στύρων, με 4 στα 4 συνεχίζεται και ουσιαστικά οι ‘’Νότιοι’’ έχουν εξασφαλίσει την μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Β’ ΕΠΣΕ!
Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά! Ο Απόλλωνας Παραλίας, πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στα Κριεζά και επωφελούμενος από το στραβοπάτημα του Ρωμαϊκού στα Ν. Στύρα, πέρασαν στην 2η προνομιούχο θέση! Έχει πάρει σημαντικό, προβάδισμα ο Απόλλωνας, όμως έχει δύο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, στις 2 τελευταίες αγωνιστικές… Την 5η αγωνιστική υποδέχεται τον πρωτοιπόρο και αήττητο ΑΟ Ν. Στύρων και την τελευταία αγωνιστική πάει στο ‘’Αλεξάνδρου’’ να αντιμετωπίσει τον Ρομαϊκό!
Ο Ρομαϊκός, γνώρισε την συντριβή, στα Ν. Στύρα με 4-0 και οπωσδήποτε ήταν ένα βαρύ σκορ, που απογοήτευσε την ομάδα! Δύσκολη η συνέχεια για τον Ρομαϊκό, που ξεκίνησε με αβαντάζ 3 πόντων (τερμάτισε 1ος στον όμιλό του), την ερχόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολη έξοδο στα Κριεζά, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που δεν είναι αδιάφορη… Και φυσικά την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλίας…
Τέλος ο νεανικός ΑΟ Κριεζών, έχει ακόμα ελπίδες, θα τις κυνηγήσει και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να πετύχει την έκπληξη! Την 5η αγωνιστική, τα Κριεζά υποδέχονται τον Ρομαϊκό και στο φινάλε πάνε στα Ν. Στύρα!
Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά σε αυτόν τον όμιλο και το ενδιαφέρον, ‘’χτυπάει κόκκινο’’!