Κορυφώνεται η μεγάλη μάχη, στους ‘’αγώνες κατάταξης’’, στην Γ’ ΕΠΣ Εύβοιας, με αμείωτο το ενδιαφέρον!
Από τους 8 ‘’μονομάχους’’, μόνον ο Ακράτητος Κεχριών, είναι γ ομάδα που έχει βγει, νοκ-άουτ, από την διεκδίκηση της ανόδου!
*Στον 1ο όμιλο: Εδώ Κύζικος Ν. Αρτάκης και Πανηλιακός φαίνεται να είναι, λογικά, πιο κοντά στο εισιτήριο που οδηγεί στην Β’ ΕΠΣΕ!
Ο Κύζικος έχει το απόλυτο απέναντι στον ΠΑΟ Κανήθου (νίκες και στα δύο παιχνίδια μεταξύ τους)! Ο Πανηλιακός, έχει ‘’φύγει’’ με πολύτιμο ‘’Χ’’ από την Κάνηθο!
Την ερχόμενη 5η αγωνιστική, ο Κύζικος Ν. Αρτάκης, πάει στις Κεχριές, για να αντιμετωπίσει τον ουραγό και αδιάφορο Ακράτητο, ενώ την 6η και τελευταία αγωνιστική, οι Αρτακιανοί υποδέχονται τον Πανηλιακό!
Ο Πανηλιακός (μετά από το ‘’απρόσμενο’’ 1-1 με τον Ακράτητο Κεχριών, εντός έδρας), υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι, της 5ης αγωνιστικής, τον ΠΑΟ Κανήθου! Με νίκη οι ‘’Βόρειοι’’ εξασφαλίζουν την άνοδο, ενώ την 6η και τελευταία αγωνιστική πάνε στην Αρτάκη, να παίξουν κόντρα στον Κύζικο, αν ο Πανηλιακός έχει πάρει το 3ποντο στο ντέρμπι, το παιχνίδι αυτό θα είναι αδιάφορο βαθμολογικά…
Τέλος ο ΠΑΟ Κανήθου, σίγουρα βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, καθώς μόνο με 2 στα 2, θα μπορέσει να πάρει το εισιτήριο! Τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ακράτητο Κεχριών!