Με την ευκαιρία της διακοπής, για λίγο ελπίζουμε καιρό, των πρωταθλημάτων της Εύβοιας (και όχι μόνο) το ″Δυνατά & Αθλητικά″, σας παρουσιάζει την μέχρι σήμερα εξέλιξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας!
Να σημειώσουμε ότι μετά από πολλά χρόνια, δεν έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, κύρια στην Γ’ ΕΠΣΕ, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου!

*Γ’ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:

*…στον 3ο όμιλο (7 ομάδες),
Όμιλος ίδιος με τον 1ο καθώς και εδώ αγωνίζονται 7 ομάδες! Δύο από αυτές έχουν περάσει, σύντομα, και από την Α’ ΕΠΣΕ (ΑΟ Κονιστρών & Άρης Αγίου Ιωάννη), ενώ η πιο ″μπαρουτοκαπνισμένη″ είναι αυτή του ΑΟ Κύμης, που έχει σπουδαίες παρουσίες στην Α’ ΕΠΣΕ, αλλά και σημαντική παρουσία σε Δ’ & Γ’ Εθνική! Διάφορες ″αναποδιές″, αστοχίες, αλλά και η πλήρης εγκατάλειψη (του συνόλου των αθλητικών δραστηριοτήτων) από την Δημοτική αρχή, απαξίωσαν την ομάδα, που έφτασε στο έσχατο σημείο, να γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο, σαν τους τσιγγάνους, καθώς το γήπεδο της Κύμης μετά από αρκετές 10ετίες, καταστράφηκε από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη, των αρμοδίων!
Φέτος γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, από τους αδελφούς Θωμά, που αγαπάνε αυτή την ομάδα, να σταθεί ″όρθια″ και να επανακάμψει στις μεγάλες κατηγορίες, όπως αρμόζει σε αυτή την ιστορική ομάδα!
Η μέχρι τώρα πορεία, παρ’ ότι ″άστεγη″ η ομάδα του ΑΟ Κύμης, δείχνει ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για τίτλο και άνοδο!
Μέχρι τώρα ο ΑΟΚ, προχωράει αήττητος και με 5 νίκες και μία ισοπαλία, εκτός έδρας με την δυνατή Ακαδημία της Ερέτριας!
″Παλιοί γνώριμοι″, ο ΑΟ Μονοδρίου, ο Αιγέας Πετριών, ο ΑΟ Κονιστρών, η Άρτεμις Αγίου Γεωργίου, ο Άρης Αγ. Ιωάννη και σ’ αυτούς προστέθηκε μια πολύ καλή ομάδα, η Ακαδημία Ερέτριας, με το πλούσιο έμψυχο υλικό της, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται εκεί, από χρόνια!

***ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ & αξιοσημείωτα, στις 8 αγωνιστικές:

*σύνολο γκολ στις 8 αγωνιστικές (και 24 αγώνες):
    76 σε 24 αγώνες (μέσος όρος/αγώνα: 3.17 γκολ).

*περισσότερα γκολ σε 1 αγώνα (σύνολο: 5):

  • Αρτεμις Αγ. Γεωργίου-ΆρηςΑγ. Ιωάννη 4-1,
  • Ακαδημία Ερέτριας-Αρτεμις Αγ. Γεωργίου 4-1

*…άμυνες & επιθέσεις:

  • καλύτερη επίθεση: ΑΟ Κύμης, 14 γκολ,
  • καλύτερη άμυνα: ΑΟ Κύμης &  ΑΟ Μονοδρίου με 5 γκολ, παθητικό,
  • πιο ΄΄αντιπαραγωγική΄΄ επίθεση: Αρτεμις Αγ. Γεωργίου με 6 γκολ,
  • πιο ΄΄ευάλωτη΄΄ άμυνα: Αρτεμις Αγ. Γεωργίου με 18 γκολ παθητικό.

*…όλα τ’ αποτελέσματα:
…και η βαθμολογία: