Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έδειξε εξ’ αρχής την δίψα που είχε για τον τελικό, μπαίνοντας με το πόδι στο γκάζι και παίρνοντας διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο, όμως η Κύμη δεν έχασε την διάθεσή της και σταδιακά μείωνε την διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και τους 7 πόντους, όταν και ξεκίνησαν οι… πτώσεις της τάσης ρεύματος στο κλειστό “Τάσος Καμπούρης”, κόβοντας έτσι, κατά κάποιο τρόπο, την καλή και επιθετική ψυχολογία που είχαν αποκτήσει οι γηπεδούχοι.

Η δίψα του ΠΑΟΚ για την συμμετοχή σε έναν τελικό, εκφραζόταν πλήρως και στα συνθήματα των οπαδών του Δικέφαλου, αφού χρησιμοποιούσαν βαριές εκφράσεις, απέναντι σε εκείνους της Κύμης, που κατά μεγάλο ποσοστό ήταν οικογένειες και παιδιά, και ποτέ δεν έχουν προκαλέσει κανένα οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Εννοείται πως ο τελικός δεν θα “χαλούσε” κανέναν, αλλά ας μην ξεχνάμε πως βασικός στόχος της Κύμης φέτος είναι να καταφέρει να μείνει στην Α1. Άλλωστε, η συμμετοχή του Γυμναστικού σε αυτόν τον ημιτελικό είναι μία υπέρβαση από μόνη της.

Από ότι φαίνεται η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού, αρχίζει να βρίσκει ηρεμία στο ρόστερ και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις των ξένων, αφού όλοι είναι σε θέση να προσφέρουν αγωνιστικά, σε αντίθεση με παλαιότερες επιλογές.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον ημιτελικό Γ.Σ Κύμης-ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ