Την ευκαιρία να γράψει ιστορία αλλά και να πάρει και την ρεβάνς μες την ντροπιαστική ήττα από το Περιστέρι Βίκος έχει ο Γυμναστικός Κύμης.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη το ερχόμενο Σάββατο θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας,αν επικρατήσει του Περιστερίου Βίκος στο “Κλειστό Τάσος Καμπούρης¨το Σάββατο 3/11/2018 στις 16:00 μμ.

Η ανακοινωση της ΚΑΕ Γ.Σ Κύμης

Κύμη-Περιστέρι, “γύρος 2ος”! Μια εβδομάδα μετά οι δύο αντίπαλοι συναντιόνται ξανά! Το Σάββατο που πέρασε, στην 4η αγωνιστική της Basket League, η Κύμη έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο και βρέθηκε “στα σχοινιά” από τα χτυπήματα του αντιπάλου. Αναμφίβολα ήταν μια πολύ άσχημη εμφάνιση, που έπληξε το γόητρο της ομάδας. Τώρα όμως υπάρχει ευκαιρία για ανασύνταξη. Οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση. Η Κύμη όμως έχει πολλά περισσότερα να κερδίσει. Πρέπει να δείξει ότι η εμφάνιση του Σαββάτου ήταν η εξαίρεση και ότι την αφήνει οριστικά πίσω στο παρελθόν. Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να σηκωθούμε από το “καναβάτσο” και να κερδίσουμε τον “2ο γύρο”!