Γ.Σ. Κύμης: Σε καλό δρόμο παρά την ήττα σε φιλικό από το Περιστέρι

0
518

Η προετοιμασία για τον Γ.Σ. Κύμης συνεχίζεται, μαζί και τα φιλικά προετοιμασίας που δίνουν την ευκαιρία στον Γιάννη Καστρίτη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο τελευταίο από αυτά τα φιλικά, η Κύμη γνώρισε την ήττα με 69-77 από το Περιστέρι στο κλειστό της Κανήθου, σε ματς που, αν κριθεί από το πάθος και τις διακυμάνσεις του σκορ τότε άνετα θα μπορούσε να παραπέμπει σε επίσημο.

Το Περιστέρι πήρε την νίκη, ουσιαστικά στο τελευταίο δίλεπτο καθώς στα προηγούμενο 38 λεπτά καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει με διψήφια διαφορά πόντων. Το σκορ λίγη σημασία έχει αυτή την χρονική στιγμή. Η ουσία είναι ότι η προετοιμασία που πραγματοποιεί ο Γιάννης Καστρίτης είναι προς την σωστή κατεύθυνση, παρά τις πρόσφατες αλλαγές στο ρόστερ που ήταν επιβεβλημένες.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς Κύμης στο φιλικό ήταν ο Ουάσιγκτον με 15 πόντους και ακολούθησαν οι Σαγκς και Χόρτον από 12, ο Πουλιανίτης με 10, οι Κάμφορ και Μαραγκός από 6, ο Στυλιανού 5 πόντους και ο Γερομίχαλος είχε 3. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Τσιάρας, Μαργέλης και Μητσιμπόνας.