Μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καραμπά η Ολυμπιάδα Οινοφύτων συμφώνησε με το Ευβοιώτη προπονητή Γιώργο Λάμπρου.

Στα Οινόφυτα ο Μαντουδιανός θα βρει πρόσωπα που γνωρίζει στα Οινόφυτα και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία.

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Οινοφύτων

Το Δ.Σ του συλλόγου ΓΣ Ολυμπιάδα Οινοφύτων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή κ. Γεώργιο Λάμπρου.

Ο κ. Γεώργιος Λάμπρου έχει μακρά θητεία στο Βοιωτικό και Ευβοϊκό ποδόσφαιρο με παραστάσεις από Δ΄, Γ΄& Β΄ Εθνική κατηγορία, εκτός από τα τοπικά της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο τής Προπονητικής Καριέρας του Γεώργιου Λάμπρου είναι ότι έχει ανεβάσει στην Γ ‘ Εθνική Κατηγορία , τον ΛΗΛΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ  , τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια έχει προπονήσει τον Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ( 2012-13 ) στην Δ ‘ Εθνική Κατηγορία, τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ( 2013-14 ) στην Β ‘ Εθνική Κατηγορία, τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ( 2014-15 ) στην Α ‘ Ε.Π.Σ. Ευβοίας , όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Γ ‘ Εθνική Κατηγορία  μέσα από την διαδικασία αγώνων Μπαράζ με Πρωταθλήτριες Ομάδες γειτονικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ ( 2015-16 ) στην Α ‘ Ε.Π.Σ. Βοιωτίας όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Γ ‘ Εθνική Κατηγορία μέσα από την διαδικασία αγώνων Μπαράζ με Πρωταθλήτριες Ομάδες γειτονικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων στην οποία και συνέχισε και τη περίοδο 2016-17 στη Γ΄ Εθνική. Τέλος πέρυσι ήταν προπονητής στον Λήλαντα Βασιλικού στην Α΄ Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Να ευχηθούμε στον κόουτς καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου