ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Σε οποιαδήποτε κατάσταση ή κατηγορία να βρίσκονται οι δύο γειτονικές ομάδες, πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι ένα ‘’καυτό’’ ντέρμπι!
Στο φετινό πρωτάθλημα, οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ του Αυλωναρίου, υπερτερούν σε όλα των ‘’ερυθρόλευκων’’ γειτόνων τους, που είχαν ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται σε φάση ανασυγκρότησης!
Αυτό αποτυπώθηκε και στο παιχνίδι του Σαββάτου στο ‘’Νίκος Λούκης’’, όπου καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη με 4-2, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι, δύο φορές πλησίασαν στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι ουσιαστικά, αμυντικά λάθη των ‘’κίτρινων’’!
Με την νίκη αυτή ο ΑΟ Αυλωναρίου, παραμένει κοντά με τους πρωτοπόρους, Λήλαντα Β. & Δύστο, ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια…
Ο Νηλέας Νοεοχωρίου, σταθερά στην μέση της βαθμολογίας, προσπαθεί να φτιάξει μια νέα αξιόμαχη και πρωταγωνιστική ομάδα…*φάσεις & γκολ:

  • 16’ Ο Τσιάκος, αποφεύγει δύο αντιπάλους του, μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ ανοίγει το σκορ, 1-0!
  • 18’ φάουλ για τον Νηλέα, από καλή θέση κεφαλιά ο Τούντας η μπάλα άουτ…
  • 29’ πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Κηπιώτη, στον Κατσούλα, που από το ύψος της περιοχής σουτάρει για να μπλοκάρει αποτελεσματικά, ο Σαμαράς…
  • 31’ έξοχη ενέργεια του Αν. Μαστροκώστα, που αποφεύγει αντιπάλους του και βγάζει, τον Γκιούλη, μόνο του που πλασάρει και κάνει το 2-0!
  • 53’ ο Καρλής έξω από την περιοχή, εκμεταλλεύεται λάθος αμυντικού, βγαίνει σε θέση βολής και με ψηλοκρεμαστό σουτ, μειώνει σε 2-1!
  • 66’ κεραυνός του Μπασούκου, έξω από την περιοχή και μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σαμαρά…
  • 73’ ο Αν. Μαστροκώστας, μπαίνει στην περιοχή, ανατρέπεται, πέναλτι σημειώνει αμέσως ο διαιτητής Κασομούλης, το εκτελεί εύστοχα ο Παπίλας και κάνει το 3-1!
  • 79’ ο Καρλής πλαγιοκοπεί από αριστερά την αντίπαλη άμυνα και από θέση βολής σουτάρει άουτ…
  • 82’ από μπαλιά του Σπανού, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Παπίλα, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίκτυα και 3-2!
  • 85’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη-κόκκινη ο Αναστασίου (Νήλέας)…
  • 86’ φοβερό σουτ του Αν. Μαστροκώστα, έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίκτυα και το τελικό 4-2!

Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Κώστα Δάλλα & Νίκου Δασκαλόπουλου.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Πάνος Κοντογιάννης): Τσιμπός, Σολάκου, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Κηπιώτης, Γκιούλι (68’ λτ Μπεργκανάκου), Κατσούλας, Τσιάκος (53’ λτ Μπάρντι), Μπασούκος (66’ λτ Νόνας), Αν. Μαστροκώστας.

ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Βαγγέλης Σταματούκος): Σαμαράς, Κ. Κότσαρης, Π. Παπακωνσταντίνου (59’ Ξυλάς), Τζόκας, Τούντας, Γ. Κότσαρης, Τάγκας (81’ Κέκης), Αναστασίου, Καρλής, Σπανός (88’ Ρουμελιώτης), Α. Παπακωνσταντίνου.
(*σημ.: η ομάδα του Νηλέα Νεοχωρίου, δεν φωτογραφήθηκε)

*Δύο Γυμνιώτες στους πάγκους των ομάδων στο ντέρμπι του Αυλωναρίου!
Ο Πάνος Κοντογιάννης
(αριστερά) στον ΑΟ Αυλωναρίου και ο Βαγγέλης Σταματούκος (δεξιά) στον Νηλέα Νεοχωρίου.