Δείπνο παρέθεσε το νέο Δ.Σ των Αβαντίδων στα ΜΜΕ της Χαλκίδας ηλεκτρονικά , ραδιοφωνικά, ο Πρόεδρος Δήμος Λεοντής , ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σωτηρίου , ο Γ.Γ Σπύρος Λόγος , ο Ταμίας Αλέκος Σιγανός και το  μέλος Βασίλης Τάρλας, υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το δείπνο.  Από το δείπνο δεν ήταν δυνατό να λείπει ο Βασίλης Πίαχινας επιστήθιος φίλος του Προέδρου και του αντιπροέδρου που θα βοηθήσει εξωδιοικητικά την ομάδα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι δημοσιογράφοι Γιάννης Τρυφωνίδης(Ευβοϊκή Γνώμη), Αποστόλης Αβερκιάδης και Μαρία Βελισσάράκου(Κοντα στα Σπορ), Αγης Λαινιώτης(Εύβοια Γκολ), Αποστόλης Αποστολίδης Χρήστος Σεφερλής Γιώργος Καλίτσας και Μανώλης Βέττας(Δυνατά & Αθλητικά και 96,5 fm).

H βραδιά είχε αρκετή ποδοσφαιρική κουβέντα , χορό με λατινική προέλευση εκει ο Απόστολος Αβερκειάδης έδειξε το πλούσιο ταλέντο του, και φυσικά ειδήσεις για τις Αβαντίδες.

Ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σωτηρίου ήταν αυτός που έβγαλε ειδήσεις στην βραδιά καταρχήν μίλησε για την πρωτη αλλοδαπή παίχτρια που προέρχεται από το Καμερούν είναι αμυντικός με εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και θα ενίσχυση την ευβοϊκή ομάδα.

Μέχρι εδώ τα καλά γιατί στην συνέχεια ο Κος Σωτηρίου ήταν ιδιαίτερα σκληρός και καυστικός όχι άδικα για την προηγούμενη διοίκηση και τον τον Κο Χρήστο Τουλούμη που από ότι  είπε κρατησε όλο τον υλικό που είχε η ομάδα ακόμα και τα δελτία αναγκάζοντας τους να εκδώσουν καινούργια και να πάρουν νεο υλικό στολές, φόρμες προπονήσεις και γενικά τον εξοπλισμό της ομάδας.

Η ομάδα φαίνεται να αφήνει πίσω της σκιώδη και άθλια παιχτικά τριετία για την ομάδα,  μία ομάδα που είχε καθιερωθεί στις πολύ καλές γυναικείες ποδοσφαιρικές δυνάμεις με παίκτριες στις εθνικές ομάδες με παρουσία σε ημιτελικούς κυπέλλου.

Η νέα διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να ξανά οδηγήσει την ομάδα ψηλά χωρίς σκιές και σύννεφα να πλανώνται πάνω αυτή, ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σωτηρίου έδωσε το στίγμα της νέας διοίκησης και πολύ καλά έκανε για έτσι πρέπει να είναι όλα διάφανα.