Η παρουσία του Ταμυναϊκού στην Γ´ Εθνική ολοκληρώθηκε καθώς δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αιολικό.

Η διοίκηση της ομάδας του Αλιβερίου, αφού “ζύγισε” τα δεδομένα, πήρε την απόφαση να μην μεταβεί αποστολή στην Μυτιλήνη. Ο βασικός λόγος ήταν ότι τα έξοδα για το ταξίδι κρίθηκαν υπερβολικά αφού λόγω της αυξημένης κίνησης των ημερών, οι τιμές των εισιτηρίων είναι “τσουχτερές”.

Η σχετική επιστολή εστάλη στην ΕΠΟ προκειμένου να προβεί στις ανάλογες ενέργειες. Ο Αιολικός θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και εξασφαλίζει την σωτηρία του στην κατηγορία.

Η κίνηση είναι λογική από την στιγμή που πρόκειται για ένα βαθμολογικά αδιάφορο, για τον Ταμυναϊκό, παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και δεν προβλέπεται κάποια βαθμολογική ποινή για την επόμενη περίοδο.

Άλλωστε ο Ταμυναϊκός, ακόμα και όταν επιβεβαιώθηκε ο υποβιβασμός, αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και χωρίς σκοπιμότητες και είναι σίγουρο πως δεν θα προέκυπτε τέτοια σκέψη αν η έδρα του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν ήταν στην Αττική ή στην Πελοπόννησο.