Δεν φτάνουν τα συσσωρευμένα προβλήματα, στο επονομαζόμενο ″Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας″ (″βομβαρδισμένο″ τοπίο στην περιοχή των αποδυτηρίων, ελαιόπανο (!!!) για σκίαστρο στην εξέδρα, ″δημοσιογραφικά″ θεωρεία -εδώ γελάμε- σε άθλια κατάσταση, μικροφωνική ανύπαρκτη και γενικά εικόνα απόλυτης εγκατάλειψης στο Στάδιο), τώρα τελευταία ακόμα ένα ευτράπελο, έχει προκύψει για τον πολύπαθο αυτό χώρο!

Πρόκειται για τα ″σμήνη″ από …καρακάξες, που πέφτουν σαν στούκας στο χορτάρι του Σταδίου και βοσκάνε ανενόχλητες!!!
Είναι φανερό ότι για να γίνονται αυτές οι ″εφορμήσεις″ στον χλοοτάπητα του γηπέδου, θα πρέπει να υπάρχει πολύ …σκουλήκι!
Τα σκουλήκια που είναι από τους ″προσφιλείς″ μεζέδες για τις κάργιες και τα κοράκια, σε σημείο που όταν ″αφορμίσουν″ στον χλοοτάπητα, είναι τόσο εξοικειωμένα, που δεν τα ενοχλέι αν παίζεται ποδόσφαιρο και η παρουσία των ποδοσφαιριστών, που καμιά φορά δεν έχουν ν’ αποφύγουν τον αντίπαλο μόνο, αλλά θα πρέπει να ″ντριπλάρουν″ και κάποιες …καρακάξες!!!

Μιλάμε για την χαρά της καρακάξας και του κόρακα, πραγματικό ″πάρτι″!

Όλα αυτά προς ″δόξαν″ της απόλυτης εγκατάλειψης του Σταδίου (αλλά και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων, από τον υπεύθυνο φορέα του Δήμου τον ΔΟΑΠΠΕΧ!
Κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ …καληνύχτα σας!