Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα,αψιμαχίες  και τρεις κόκκινες κάρτες ο Λήλας επικράτησε με 1-2 των Λουκισίων παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στα Λουκίσια και παρότι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο κατάφεραν στο τέλος να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης την οποία όμως θα πληρώσουν με δύο απώλειες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Λήλας πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού απειλώντας κυρίως με κάποια στημένα  με τους γηπεδούχους από την άλλη πλευρά να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ο Π.Στρατής στο 43΄ με κεφαλιά έπειτα από απόκρουση του Σταθαρά στο σουτ του Καρβελά έβαλε τον Λήλα μπροστά στο σκορ

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήρε φωτιά με τους γηπεδούχους να απειλούν με σουτ του Σταθαρά στο 62΄ που πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αναστασίου.

Στο 72΄ ο Καραλής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα διότι αντάλλαξε γαλλικά με την εξέδρα αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και με τον Ξουρίκη στο 80΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 86΄ ο Π.Στρατής με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έβαλε τον Λήλα σε τροχιά πρόκρισης.

Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς υπήρχε δικός τους παίχτης πεσμένος στο χορτάρι,αποτέλεσμα των διαμαρτυριών ήταν η αποβολή του Ντοβίνου με δεύτερη κίτρινη.

Με την συμπλήρωση των ενενήντα ο σκόρερ των δύο τερμάτων Π.Στρατής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή με αποτέλεσμα ο Λήλας στις καθυστερήσεις να αγωνιστεί με εννιά παίχτες.

Λουκίσια(K.Παπαρίδης):Φ.Σταθαράς, Κόλλιας, Αποστόλου, Ρ.Μπουλούκος, Ντοβίνος, Φρούσσης(49΄Γκοζντάρι), Σ.Σταθαράς, Χ.Μπουλούκος, Γιανουκάκος(70΄Λουκατζίκος) Ισαλάρι Ξουρίκης(88΄ Σαράπης)

Λήλας Βασιλικού(Τ.Ταυταρίδης): Αναστασίου, Ευαγγελινός, Καραλής,  Χαζαρίδης,  Βάθης(89΄Μπορμπότης), Κικίδης, Παπίλας, Αναγνώστου, Στρατής, Κανάνι, Καρβελάς (75΄Τζαφέρος)