Φιλικό παιχνίδι στην μνήμη των πρόωρα χαμένων, Νίκου Δαφνή -διοικητικού Συμβούλου της ΕΠΣΕ- και του Μανώλη Γεροχειμώνα -παλιού διαιτητή και διοικητικού Συμβούλου, του Σ.Δ.Π. Εύβοιας- έγινε στο γήπεδο του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου, ανάμεσα στις αντιπροσωπευτικές ομάδες διαιτητών, της Εύβοιας και της Κύπρου!
Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Εύβοιας και ο αντίστοιχος της Κύπρου, έχουν δεσμούς δεκαετιών και είναι ″αδελφοποιημένοι″, έχοντας μάλιστα ανταλλάξει επισκέψεις, εκατέρωθεν…
Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και πιο εύστοχοι οι φιλοξενούμενοι στην τελική προσπάθεια, προηγήθηκαν στο 23′ με πολύ όμορφο γκολ του Προκ. Χατζησολωμού, που έκανε το 0-1!
Στο 55′ ήταν η σειρά του Πάνου Θεοδώρου, να σκοράρει από κοντά με πλασεδάκι να νικήσει τον Ιωάννου και να κάνει το 0-2! 
Μεγάλη ευκαιρία για τους Κύπριους, στο 77′ όταν ο Αντ. Σολωμού, εκτέλεσε πέναλτι, ο Αντ. Ιωάννου έπεσε στην σωστή πορεία, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από το κάθετο δοκάρι…

*Εύβοια: Καλαμάτας, Σιαπλαούρας, Γκάτσος, Πόγκας, Κηρύκος, Δούκας,  Κελεπούρης, Μαρίνος Φώτης, Κωνστάντιος, Ντόβολης και οι Καμπούρης,  Δάλλας, Πασχαλίδης, Σοφίου, Τσιφλάκος, Δελχάς, Αργύρης, Γ. Παπαθανασίου, Ιωάννου, Πριόνας, Ρέτσας, Καρράς, Σιμιτζής, Δελχάς, Νέγρης και η Μαντώ Παπαθανασίου -σε γενικά καθήκοντα-.

*Κύπρος: Μ. Χριστοφόρου, Π. Γερασίμου, Κ. Κυριακού, Π. Γεωργίου, Κ. Φωτίου, Π. Θεοδώρου, Γ. Παπουτσός, Β. Δημητρίου, Προκ. Χατζησολωμού, Α. Τεχράνη, Μ. Τσαγγάρης και οι  Μ. Αντωνίου, Π. Δημητρίου, Ο. Τζιώρτζης, Χ. Σάββα, Κ. Νικολάου, Ν. Εγγλέζου, Α. Σολωμού, Θ. Χατζηβασιλείου, Γ. Χριστοδούλου, Δ. Θεοδώρου, Κ. Φέλλας, Σ. Παναγιώτου και ο Άκης Νέγρης.

*σημ.: ο Άκης Νέγρης -γιος του παλιού διαιτητή Μάκη Νέγρη-, έπαιξε και με τις δύο ομάδες καθώς έχει θητεία -λόγω εργασίας- σαν διαιτητής και στην Κύπρο…

Ο πρόεδρος των Διαιτητών της Ευβοιας, Λευτ. Φανός, με την Αθηνά Γεροχειμώνα.

*Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή της απονομής αναμνηστικής πλακέτας, από τον Πρόεδρο του ΣΔΠ Εύβοιας, Λευτέρη Φανό, στην Αθηνά Γεροχειμώνα, σύζυγο του εκλιπόντα πρόσφατα Ευβοιώτη παλαίμαχου διαιτητή, Μανώλη Γεροχειμώνα, που για μια 40ετία σχεδόν, υπηρέτησε πιστά και με πάθος τον Σύνδεσμο και την διαιτησία του ποδοσφαίρου!

*για το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  του Χρήστου Σεφερλή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ