*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Δροσιά δεν είχε άλλη επιλογή από την νίκη καθώς χρειαζόταν άμεσα βαθμούς, για να πάρει ΄΄ανάσες΄΄ και να ανέβει βαθμολογικά! Η ομάδα του Δημ. Αντωνόπουλου, βρίσκεται σίγουρα στο γκρουπ των ομάδων που κάθε άλλο παρά άνετα νιώθουν, όσο βρίσκονται κοντά στην γραμμή των ΄΄μπελάδων΄΄!
Αντίπαλος της Δροσιάς, η ουραγός Καστέλλα, που μπορεί να είναι ο ΄΄αδύναμος κρίκος΄΄ στο πρωτάθλημα, όμως παλεύει με αξιοπρέπεια και όλες της τις δυνάμεις τα παιχνίδια!
Παίζοντας απλά και ουσιαστικά η Δροσιά έφτασε στην νίκη και πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα…

Σωκρ. Ελευθερίου
Χάρης Ελευθερίου

Οι Ελευθερίου-brothers, ανέλαβαν δράση στο α’ μέρος και με τα γκολ που πέτυχαν έβαλαν τις βάσεις για την νίκη… Ο Σωκρ. Ελευθερίου στο 22’ με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ, για να τον μιμηθεί 20’ περίπου αργότερα ο αδελφός του, Χάρης Ελευθερίου, που λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, στο 44’ διπλασίασε τα τέρματα της Δροσιάς κάνοντας το 2-0!

Θαν. Κάκιος

Την νίκη ΄΄κλείδωσε στο 52’ ο Θαν. Κάκιος που πέτυχε το 3-0!

Διαιτητές: Κώστας Γκάτσος, Αλέξης Καρβελάς-Άγγελος Παππάς.

*ΔΡΟΣΙΑ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αναστασίου, Βησ. Νάνος (62′ Κορδώνης), Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Σ. Ελευθερίου (84′ Ευ. Δεληγιάννης), Ν. Σουλιωτάκης (60′ Καρλατήρας), Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Μπασούκος (70′ Τζέμος).

*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τακης Ακριτίδης):  Ζενέλι, Λεοντής (55′ Τριανταφύλλου), Γούσιας, Οσμάνι (55′ Λαμάϊ), Κουβούσης, Βλάχος, Φιόλα, Δημόπουλος (46′ Παυλίδης), Παπαδόπουλος (70′ Βάσσος), Αν. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.