Την εδραίωση της στην τέταρτη θέση στην βαθμολογία πέτυχε η Σκεπαστή μετά
το σημαντικό διπλό μέσα στην Δροσιά με 0-1.
Και μάλιστα προσπέρασε την αντίπαλο της στο ντέρμπι γοήτρου μεταξύ δύο πολύ καλών φέτος ομάδων.
Αν και στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ,στο δεύτερο μισό
οι ομάδες αποζημίωσαν τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδα.
Στο 57‘ο Ζουζουλής προετοίμασε ‘άπαντες για το τι θα επακολουθούσε πιάνοντας ωραίο σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα  όταν ο Θαλασσινός Ι. βρέθηκε αμαρκάριστος στην γωνία της μεγάλης περιοχής και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αραβανή.
Από  εκεί και μετά και με την είσοδο του αρχισκορερ της Δροσιάς του Βαρσαμά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν.
Στο 63 Βαρσαμάς και Σεινταράσι συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να  σουτάρει από ευνοική θέση και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο διάστημα αυτό οι της Σκεπαστής βρήκαν ανοιχτούς χώρους και στο ”τρανζίσιον” θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει  την νίκη.
Στο 67′τρομερό σουτ του Τηλιόπουλου η μπάλα αρχικά αποκρούστηκε από τον Αραβανή και στην συνέχεια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο  70‘σουτ του Ελευθερίου .μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Σωτηρόπουλος δύσκολα και στο 87΄τελευταία μεγάλη φάση με τον Θαλασσινό Ι του Β μόνο του απέναντι από τον Αραβανή να στέλνει την μπάλα πάνω στον αντίπαλο γκολκήπερ.
Συμπερασματικά σημαντική νίκη για τους παίκτες της Σκεπαστής που έπιασαν την τέταρτη θέση αποδεικνύοντας πως αποτελούν ένα από τα φετινά βαριά χαρτιά της κατηγορίας.
Από την πλευρά της η Δροσιά το πάλεψε φάνηκε μετά το γκολ που δέχτηκε όμως έχασε από ένα δυνατό και διαβασμένο αντίπαλο.
Πολύ καλή η διαιτησία των Γκατσού ,Αργύρη και Αντωνίου.
Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής,Τζαφέρος (69′ Τουλίτσης) ,Σεινταράσι, Γκρινιάρης, Προβής, Κνέζεβιτς (70′ Άλκο) ,Αγγελάτος, Ζαχαριάς, Ελευθερίου, Μαστροκώστας Τσομπάνης (58′ Βαρσαμάς)
Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι, Ανδρέου, Ξιφαράς
(69’Θαλασσινός Ι.Β) ,Καψάλας, Κωνστάντιος, Γερογιάννης, Μαυρούτσικος, Γεωργίου (72′ Παναγιώτου) , Τηλιόπουλος (90′ Καψάλας Τ) Ζουζουλής.