Στο γήπεδο της Δροσιάς ο τοπικός ΑΠΚΟ υποδέχτηκε τον ΑΟΧ για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Εύβοιας.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

4′ Πέναλτι για τον ΑΟΧ με τον Λάζρι να μπαίνει μέσα στην περιοχή και τον Διοκμετζίδη να τον ανατρέπει. Ο κύριος Τσακός δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Δροσιάς. Ο Λάζρι αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι με τον Σωτηρόπουλο να αποκρούει.

12′ Ο Σπανός θα βρεθεί σε τετ ατετ αλλά μην εκτελεί καλά και τον Γαλλή να κρατάει το 0-0.

21′ Ο Ενγιερούμ θα κάνει το σουτ στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Δούκας με την μπάλα να κοντράρει πάνω του και να καταλήγει στην αγκαλιά του Σωτηρόπουλου.

42′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Σακκάς από αριστερά θα πάρει την μπάλα θα κάνει την ατομική προσπάθεια και με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 1-0.

55′ αποβολή για τον Καλέντζη για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Τσαμούρα, ο κύριος Τσακός θα του δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

61′ Ο Λάζρι θα κάνει την ατομική προσπάθεια θα περάσει δύο ποδοσφαιριστές θα κάνει και το σουτ με τον Σωτηρόπουλο να κρατάει το 1-0.

74′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Πέναλτι για τον ΑΟΧ ο Κατσαρής αναλαμβάνει την εκτέλεση και κάνει το 1-1.

αποβολές: 4′ Διοκμετζίδης – 55′ Καλέντζης

Toν αγώνα  σφύριξε ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες τους Αντώνη Ιωάννου και τον Κώστα Κωνστάντιο.

ΑΠΚΟ Δροσιάς(Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα(84′ Μπανάσης), Μάλλιαρης, Σακκάς(72′ Αργυρός), Αγγελάτος, Σπανός, Πετράκης, Παλαιολόγος(46′ Τσαμούρας).

ΑΟ.Χαλκίς(Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Μιχ. Πατσιαβούρας, Αλ. Πατσιαβούρας(86′ Μπαρώνος), Μανωλόπουλος, Ανυφαντής, Αγγελάκης(46′ Μήτρου), Δούκας(46′ Κατσαρής), Σαρρής, Ενγιερούμ(44′ Γιαννόπουλος), Λάζρι, Καλέντζης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ