Στην κεντρική πλατεία του Προκοπίου, χθες Σάββατο, έγινε η ″στέψη″ των πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε!
Η Δόξα Προκοπίου, οι θρυλικοί ″Μαυρταετοί″, επέστρεψαν θριαμβευτικά στην …φυσική τους θέση στην Α’ ΕΠΣΕ!
Πολύ δουλειά, επιμονή και υπομονή, για αρκετά χρόνια (από το 2010-11, όταν αποχαιρέτησε την Α’ ΕΠΣΕ) και με στόχοι πάντα η ομάδα να πρωταγωνιστεί στηριζόμενη στα δικά της παιδιά, έφτασε η ώρα της δικαίωσης!
Η δικαίωση των οραμάτων του μεγάλου ″εργάτη″ της Δόξας και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, του Ηλία Κουτσουφλάκη, που δυστυχώς μας άφησε νωρίς… Ο αλησμόνητος Ηλίας που ανάμεσα στα άλλα είχε πει αυτό που ″γράφτηκε″ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας και που δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ζούσε και ανέπνεε για το ποδόσφαιρο! Όταν λοιπόν η Δόξα σε μια δύσκολη τότε αγωνιστική περίοδο αποχαιρέτησε την Α’ ΕΠΣΕ, είπε όταν ρωτήθηκε για την παρουσία πλέον της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΕ: ″…μπάλα παίζαμε στην Α’ κατηγορία, μπάλα θα παίζουμε και στην Β’″, ήταν αυτό που έδειχνε το μεγαλείο του ανθρώπου, για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο…
Η Δόξα Προκ. πρωταγωνίστησε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, παρουσίασε πολύ νεανική ομάδα, που με την προσθήκη της εμπειρίας κάποιων παικτών και κάτω από τις οδηγίες του παλιού της άσου Γιώργου Κουτσουφλάκη, έδειξε ότι ″πατούσε″ γερά στα πόδια της, είχε ουσία και καλό θέαμα στο παιχνίδι της και παρουσίασε σταθερότητα, φτάνοντας δίκαια στον τίτλο!
Παράλληλα μια ακόμα επιβεβαίωση της ανωτερότητας και της αξίας των ″Μαυραετών″ ήταν το ότι είχαν την καλύτερη επίθεση, με 61 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 13 γκολ στο παθητικό τους…!
Ο πρόεδρος Δημήτρης Νάνος, με τους συνεργάτες του, Δημήτρη Κουτσουφλάκη, Πέτρο Βλαχογιάννη, Γιώργο Καρατσόλια, Πέτρο και Διαμαντή Κουτσουφλάκη και τον ″ισόβιο″ Νικόλα Καραμάνο, αποτέλεσαν ένα πολύ δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο, που ″έτρεξε″ ιδανικά, σοβαρά και αποτελεσματικά όλα τα θέματα των πρωταθλητών!
Η εκδήλωση της απονομής των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή έγινε στην κεντρική πλατεία του Προκοπίου!
Ήταν εκεί η διοίκηση, οι παίκτες, ο προπονητής και πολλοί φίλαθλοι της Δόξας!
Την ΕΠΣΕ εκπροσώπησαν ο Γιώργος Αλαφάκης, ο Αντώνης Παπαδάκης και ο Λευτέρης Κατσαντώνης, από την Επιτροπή διαιτησίας ο Μπάμπης Καρατζάς και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών ο Σάκης Παπακυριάκος…
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Νάνος, το πρωτάθλημα αυτό είναι αφιερωμένο στον μεγάλο απόντα Ηλία Κουτσουφλάκη, τον πάτερ-φαμίλια Δημήτρη Κουτσουφλάκη (πατέρα των Γιώργου-Πέτρου-Διαμαντή και Γιάννη) και τον παλιό άσο της ομάδας Γιάννη Τζίνη, με τις ευχές όλων για τον τελευταίο, να ξεπεράσει με επιτυχία τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν…

*ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ από την απονομή!

—σε νεότερη ανάρτησή μας δηλώσεις του προέδρου του ΔΣ Δημήτρη Νάνου και του κόουτς-Γιώργου Κουτσουφλάκη…