Στο μηδέν έμειναν Δόξα Προκοπίου και Α.Ε. Ιστιαίας στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Ηλίας Κουτσουφλάκης» στο Προκόπι. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και εξακολουθούν αμφότερες να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 19 βαθμούς έκαστη. Επίσης να αναφερθεί πως οι δύο ομάδες υπέστησαν στο σημερινό ματς την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια για φέτος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή μπάλας σε όλο το μέρος του παιχνιδιού. Από την άλλη η Ιστιαία παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη στην άμυνα και προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα. Πάντως και οι δύο ομάδες υστερούσαν στη δημιουργία φάσεων με αποτέλεσμα οι καλές ευκαιρίες μπροστά απ’ τις δύο εστίες να μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Έτσι το 0-0 φαντάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το πρώτο σουτ στον αγώνα έγινε στο 20΄ λεπτό από τον Δήμου για την Ιστιαία. Αξιοσημείωτες φάσεις όπως προαναφέρθηκε υπήρχαν λιγοστές. Συγκεκριμένα στο 53΄ ο Σταθαράς πλάσαρε απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής για την Ιστιαία με τη μπάλα να περνά τελικά λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι στην εστίας της Δόξας. Στο 78΄ σε μια σέντρα που έγινε απ’ τους παίχτες της Δόξας μέσα στην περιοχή της Ένωσης, ο Κουτσοφλάκης Ι. δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι όπως θα ήθελε ώστε να αποτελέσει κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα. Τέλος στο 87΄ ο Δανέλης για τη Δόξα επεχείρησε μια κοντινή προβολή η μπάλα κάπου κόντραρε και τελικά κατέληξε κόρνερ.

Κλείνοντας να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με ελλείψεις βασικών παικτών. Για τη Δόξα έλειπαν οι, Κανελλόπουλος, Τσιπτσής και Καλάης, ενώ για την Ιστιαία απουσίαζαν οι Μπερπεράι και Καλιβάτσι.

Δόξα Προκοπίου (Κουτσουφλάκης Γ.): Αλατζάς, Μορφούλης Γ., Κεχαγιάς, Σοφούλης (76΄ Δανέλης), Τσούπρος, Μακρής, Αγγελόπουλος, Μάλλιαρης, Κουτσουφλάκης Ι., Σταμούλος, Μορφούλης Α.

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): Μουρίδης, Τσώνος Ι. Ελμαζάι, Παπανδρέου, Τριανταφύλου Σ., Τριανταφύλλου Θ., Τσώνος Σπ. (90΄ + 2΄ Γερογιώργης), Πετής, Δήμου, Δαρζέντας Α., Σταθαράς (65΄ Σταμούλος)

Διαιτητής: Κασομούλης Γ. Βοηθοί: Κωνστάντιος – Σπανός