Με 3-2 νίκησε η Δόξα Προκοπίου τον Ευβοϊκό Γουβών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κουτσουφλάκη ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αν ήταν ποιο προσεκτικό στην τελική προσπάθεια θα ειχε καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση.

Ο Ευβοϊκός Γουβών του Γιώργου Δημητρίου έδειξε σοβαρές αδυναμίες και ένα ρόστερ που φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση για να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α’ΕΠΣΕ, σίγουρα ξεχώρισε από όλους ο εξαιρετικός σέντερ φορ Δήμου που ήταν μια ομάδα μόνος.

Το σκορ άνοιξε ο Βαλάντης Αλεξίου στο 10′ μετά από σέντρα σουτ του Θανάση Μορφούλη 1-0.

Ο μαχητικός Ευβοϊκός Γουβών βλέποντας του γηπεδούχους να “φλυαρούν” και να σπαταλούν τις ευκαιρίες να κλειδώσουν τον αγώνα ισοφάρισε στο με πέναλτι του Δήμου που ξεγέλασε τον Ανδρέου κάνοντας το 1-1 στο 64′ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και στο 73′ με τον Θανάση Μορφούλη έκαναν του 2-1 μετά από φάση διαρκείας που είχαν δύο δοκάρια.

Ο Ευβοϊκός Γουβων δεν παράτησε τον αγώνα και με τον Δήμου αιχμή του δόρατος να πέρνα όλη την Δόξα Προκοπίου σε μία εντυπωσιακή ενέργεια και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Τσώνο που σε κενή από τερματοφύλακα εστία έκανε το 2-2 στο 81′ του αγώνα.

Η Δόξα Προκοπίου δεν ήθελε να χάσει την προκριση με τίποτα και στο 85′ ο Βαλάντης Αλεξίου με σουτ “κεραυνό” από 40 μέτρα άφησε στήλη άλατος τον τερματοφύλακα  Αλεξίου των Γουβών πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με τον γνωστό του τρόπο με δυνατό μακρινό σουτ κάνωντας το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Άριστη η διαιτησία του Θανάση Παπακυριάκου και των συνεργατών του Αντώνη Ιωάννου και Στάυρου Ρουμπή.

Δόξα Προκοπίου(Γ.Κουτσουφλάκης): Ανδρέου τ. Ιωαν., Ιωάννου(57′ Καρατζάς), Γ. Περήφανος (71′ Κανελλόπουλος),  Π. Γερογιάννης,  Ανδρέου τ. Γεωρ., Ν.Περήφανος (75′ Σταμούλος),  Παπατσούλης(64′Δανέλης), Σοφούλης(64′ Δ.Γερογιάννης),Σοφρώνης, Χ. Αλεξίου, Θ.Μορφούλης.

Ευβοϊκός Γουβών(Γ.Δημητρίου): Αλεξίου Κ., Βαλμάς Χρ. (46′ Βασιλείου), Βαλμάς Αν., Στραφιώτης, Μαργέτης, Σελίμης Δ., Τσώνος, Σπανός (50′ Παπαγεωργίου), Δήμου, Γιάγκος, Βασ. Δημουλάκης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ