Άνετη πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Εύβοιας για την Δόξα Προκοπίου. Οι «μαυραετοί» δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της ΑΕ Κηρίνθου, όπως δείχνει και το τελικό 4-1. Η ομάδα του Προκοπίου άνοιξε το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό με ωραίο πλασέ του Κουτσουφλάκη, ενώ δέκα λεπτά μετά ο ίδιος παίχτης σκόραρε ξανά, με μακρινό σουτ, για το 2-0. Στο 37΄ ο Θανάσης Μορφούλης ανατράπηκε αντικανονικά μέσα στην μεγάλη περιοχή απ΄ τον Σεφέρη και ο διαιτητής Κασομούλης δεν δίστασε να υποδείξει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε επιτυχημένα ο Κουτσουφλάκης, κάνοντας χατ-τρικ και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά από νωρίς την πρόκριση της Δόξας. Στο 53΄ ο Θανάσης Μορφούλης σημείωσε το 4-0, με άψογο τελείωμα. Η Κήρινθος μείωσε στο 88΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι -που κέρδισε ο Γιώργος Περήφανος απ΄ τον Τσιπτσή- του Σταματέλου. Επόμενος αντίπαλος για την Δόξα, στο κύπελλο, ο νικητής (που θα προκύψει σήμερα) του ζευγαριού  Ελληνικά-Ερμής Πηλίου.

Δόξα Προκοπίου: Αλατζάς, Γ. Μορφούλης, Κεχαγιάς (72΄ Γεωργίου), Κανελλόπουλος, Τσούπρος (65΄ Τσιπτσής), Μάλλιαρης, Καλάης, Μακρής (55΄ Αγγελόπουλος), Κουτσουφλάκης, Σταμούλος (81΄ Παπατσούλης), Θ. Μορφούλης.

ΑΕ Κηρίνθου: Σταματίου, Τριανταφύλλου, Σεφέρης, Τσώτος (68΄ Δημητρίου), Π. Σταματέλος (72΄ Ι. Σταματέλος), Τζανής (55΄ Βρέτος), Γ. Περήφανος, Τσούτσικας (65΄ Καστανιώτης), Λαλανίτης, Ν. Περήφανος.