Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Ε.Π.Σ.Ε του 1ου ομίλου στο γήπεδο του Προκοπίου Ηλίας Κουτσουφλάκης αναμετρήθηκαν η τοπική Δόξα Προκοπίου και η ομάδα των Καθενων σε ένα παιχνίδι βαθμολογικό αδιάφορο καθώς οι γηπεδούχοι της Δόξα ήτανε άνετοι βαθμολογικά μακριά από βαθμολογικές περιπέτειες και τους φιλοξενουμένους να έχουν χάσει κάθε πιθανότητα διεκδίκησης της δεύτερης θέσης με μόνο ενδιαφέρον το γόητρο και μια νίκη που τους εδραιώνει τους γηπεδούχους στην επτάδα της βαθμολογίας ενώ τους φιλοξενουμένους στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι γενικά ήταν ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω αλλά τους γηπεδούχους να έχουν μια μικρή υπέροχη και να είναι εμφανώς καλύτεροι και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι όσες φορές βρέθηκαν στην αντίπαλη περιοχή ήταν αρκετοί επικίνδυνοι.

Το γκολ του αγώνα:

26’ 0-1 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Νικολακόπουλος από θέση δεξιά 5 μέτρα κάτω από την σέντρα θα εκτελέσει το φάουλ με βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή τον Κούκουρα αυτός με κεφάλια θα την σπάσει στον Μπασινά που από θέση δεξιά μέσα από την περιοχή με σουτ στην κίνηση θα την στείλει στα δίχτυα του Μπιλα και θα ανοίξει το σκορ.

Οι φάσεις του αγώνα:

6’ Ο Σαμπανης έξω από την περιοχή θα κάνει το σουτ αλλά τον Μπιλα να διώχνει την μπάλα.

10’ Ο Τριάντης θα βρεθεί μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

15’ Ο Μπιρμπας θα βρει τον Τριάντη μέσα στην περιοχή που θα γυρίσει και να σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.

18’ Ο Τριάντης θα κάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά τον Παπαελευθερίου με διπλή προσπάθεια θα καταφέρνει να μπλοκάρει την μπάλα.

19’ Ο Κούκουρας από δεξιά θα κάνει την ενέργεια θα περάσει τον Τσιβικα θα γυρίσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι για τον Σαμπανη που θα κοντρολάρει και να σουτάρει με τον Μπιλα να διώχνει την μπάλα, νέο σουτ από τον Κούκουρα με τον Μπιλα να διώχνει ξανά την μπάλα.

30’ Ο Γραμματικογιαννης θα βρει με πάσα τον Τριάντη έξω από την μεγάλη περιοχή που θα πιάσει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαελευθερίου.

43’ Ο Σμπρίνης από δεξιά θα κάνει μια βαθιά μπαλιά ο Σοφρωνης θα κάνει κακή εκτίμηση της φάσης η μπάλα θα φτάσει στον Μπασινά που μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Μπιλα να διώχνει, ο Κούκουρας θα κάνει το νέο σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

47’ Ο Μπιρμπας μέσα από την περιοχή θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

50’ Ο Μπασινάς θα κάνει την μπαλιά για τον Κούκουρα αυτός μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Μπιλα να μπλοκάρει την μπάλα.

66’ Ο Τριάντης από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ με τον Παπαελευθερίου να διώχνει την μπάλα.

73’ Ο Μάλλιαρης έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει ένα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

80’ Ωραία συνεργασία Γραμματικογιαννη με Καρατζά ο τελευταίος έξω από την περιοχή θα κάνει και το σουτ με τον Παπαελευθερίου να διώχνει σε κόρνερ.

83’ Ο Καρκαλης από αριστερά θα κάνει την μπαλιά για τον Κούκουρα που θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Τσιπτση και να καταλήγει κόρνερ.

84’ Ο Τριάντης θα κάνει την πάσα για τον Ανδρέου που θα σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει σε κόρνερ η μπάλα.

89’ Ο Καρατζάς θα κάνει την πάσα για τον Μάλλιαρη που θα πιάσει ένα σουτ θα βρει σε αμυνόμενο και να καταλήγει κόρνερ.

95’ Σε φάση διάρκειας ο Γραμματικογιαννης θα κάνει την σέντρα από δεξιά για τον Ανδρέου που θα πιάσει το σουτ αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Χρήστος Σιαπλαουρας με βοηθούς τον Αντώνη Ακριώτη και Δημήτρη Γκριτζα

 

Δόξα Προκοπιου(Γιώργος Κουτσουφλάκης): Μπιλας, Νικ. Μπιλας, Τσιβικας, Τσιπτσης, Σοφρωνης(85’ Κουτσουφλάκης), Καρατζάς, Μπιρμπας(81’ Κουκιάς), Μάλλιαρης, Γραμματικογιαννης, Τριάντης, Δημακος(58’ λ.τρ Ανδρέου)

Καθενοι(Νίκος Κιαπεκος): Παπαελευθερίου, Καλπερης, Σμπρίνης, Νικολακόπουλος, Πρασσάς, Κάβουρας, Σαμπανης(84’ Νικ. Νικολακόπουλος), Μπαλωμένος(70’ Καρκαλης), Κούκουρας, Καμαριωτης, Μπασινάς

 

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ