Σε σειρά Γενικών Συνελεύσεων προχωρά ο ΑΟ Χαλκίς, σε προσπάθεια να βρεθεί διοικητικό σχήμα που θα συνεχίσει την πορεία της ομάδας, ενώ παράλληλα, έγινε γνωστό ότι, πέρα από όλα τα άλλα, η υπάρχουσα διοίκηση …κατάφερε να χάσει το βιβλίο μελών και το βιβλίο εσόδων-εξόδων.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 11/2 στις 17:00 (αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΟΑΠΠΕΧ, Πρώην Δημαρχείο Δήμου Χαλκιδέων επί της οδού Αβάντων 48) θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την ενημέρωση των μελών για την απώλεια του βιβλίου μελών και εσόδων-εξόδων του σωματείου

Την επόμενη μέρα (Τετάρτη 12/2 στις 17:00) στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία, αφού θα προηγηθούν οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο Γενικές Συνελεύσεις που θα κρίνουν το μέλλον του συλλόγου. Στην συνεδρίαση της Τρίτης θα πρέπει να διευκρινιστεί κάτω υπό ποιες συνθήκες χάθηκαν τα δύο βιβλία και πως θα προκύψει η λίστα μελών με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της επόμενης ημέρας. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει γνωστό αν η απώλεια του βιβλίου εσόδων-εξόδων σημαίνει και την απώλεια όλων των στοιχείων για τις δοσοληψίες των τελευταίων ετών, μερικές εκ των οποίων είναι, το λιγότερο, ύποπτες και εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι (βλέπε λαχειοφόρο αγορά της σεζόν 2017-2018) και αν η απώλεια αυτή σημαίνει και την διαγραφή των οικονομικών πεπραγμένων του σωματείου, άρα και όποιων ευθυνών, μέχρι σήμερα.

Ακολούθως, την Τετάρτη 12/2, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που ενδέχεται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. αλλά και στην πληροφόρηση σχετικά με την …τύχη των υποχρεώσεων που αφήνει το απελθών διοικητικό σχήμα, ειδικά απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.