Ξεκίνησαν και οι δύο από τα τμήματα υποδομής του ΟΠΕ Χαλκίδας, έπαιξαν σε όλα και έφτασαν στην ″μεγάλη″ -ανδρική- ομάδα βόλεϊ!

Το αναμφισβήτητο ταλέντο τους, γρήγορα τους έφερε να παίρνουν μεταγραφή για τα ″μεγάλα σαλόνια″ του βόλεϊ της πατρίδας μας!

Οδυσσέας Αδάμ

Ο Οδυσσέας Αδάμ (γιος του παλιού διεθνή Χαλκιδαίου βολεϊμπολίστα Χρήστου Αδάμ), έπαιξε -σαν φοιτητής- στην Αγγλία σε ομάδες Α’ Εθνικής, επέστρεψε στην Ελλάδα έπαιξε μία χροιά στο Ηρακλή Χαλκ. (Α’ Εθνική) και στην συνέχεια μεταπήδησε σε μια πολύ μεγάλη σύγχρονη δύναμη του βόλεϊ τον Φοίνικα Σύρου, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική! Φέτος είναι η 2η χρονιά για τον Οδυσσέα Αδάμ, που αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας της Σύρου!
Ο Οδ. Αδάμ, έχει ύψος 1.97μ, η θέση του είναι πασαδόρος και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) και Ελπίδων -U-20- στην Αμαλιάδα!

Φάνης Ρουσσόπουλος

Ο Φάνης Ρουσσοπούλος (γιος του Κώστα Ρουσσόπουλου, παράγοντα του βόλεϊ), πέτυχε μεγάλη μεταγραφή, όντας ακόμα στην κατηγορία των παίδων (αλλά έχοντας εμπειρίες που απέκτησε παίζοντας στη α’ ομάδα του ΟΠΕΧ), μεταπήδησε στον ιστορικό Παναθηναϊκό, έπαιξε στην ομάδα Παίδων των ΄΄πρασίνων΄΄, δόθηκε δανικός την περίοδο 2018-19, στον Πανερυθραϊκό -απόκτηση εμπειριών- και επέστρεψε πάλι στον Παναθηναϊκό, όπου πλέον αγωνίζεται στην α’ ομάδα!
Ο Φάνης Ρουσσοπούλος, στα 19 του, έχει ύψος 1.89μ και αγωνίζεται σαν πασαδόρος!

Διεθνείς Συμμετοχές (Ελλάδα): 10 (Παμπαίδες Παίδων)
Διακρίσεις:
*2016 Βαλκανικό Πρωτάθλημα χρυσό με την Εθνική Παίδων
*2016 Καλύτερος Πασαδόρος ΕΣΠΑΑΑ Εφήβων – Παίδων.

Τα δύο αυτά παιδιά που τιμάνε και εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο το όνομα της Χαλκίδέϊκου βόλεϊ, πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν αντίπαλοι!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της  η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προκρίθηκε στον τελικό του league cup  Νίκος Σαμαράς. Στον α’ ημιτελικό έχασε από την αξιόμαχο ομάδα του Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ, όμως στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 3-1 οπότε της αρκούσαν 2 σετ για την πρόκριση τα οποία και κατέκτησε στην αρχή του αγώνα.

Αντίπαλοι, μέσα στο γήπεδο φυσικά, ήταν δύο νέοι ταλαντούχοι προερχόμενοι από τον ΟΠΕΧ πασαδόροι:
  • ο Φάνης Ρουσόπουλος με τα χρώματα του Παναθηναϊκού,
  • και ο Οδυσσέας Αδάμ με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους δύο ταλαντούχους παίκτες και με την ευχή να τους δούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά να μας εκπροσωπούν με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας!

Το ″Δυνατά & Αθλητικά″ και οι συντελεστές του, αισθανόμαστε ιδιαίτερα, συγκινημένοι με τις επιτυχίες των δύο παιδιών του ΟΠΕΧ, καθώς στα ″Ευβοϊκά Βραβεία″ του 2017, είχαμε τιμήσει και τους δύο αθλητές, για την πρόοδο και τις επιτυχίες τους!