Με μία πολύ όμορφη δήλωση θέλησε ο Δημήτρης Βαλκάνος να αποχαιρετήσει τον Απόλλωνα Ερέτριας, στον οποίο έζησε πολλές καινούργιες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια, και όπως δηλώνει και ο ίδιος, θεωρεί την ομάδα αυτή οικογένεία του.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην προπονητή του Απόλλωνα:

Με την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας μου με την ομάδα της Ερέτριας, δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω από καρδιάς ένα Μεγάλο και Βαθύτατο Ευχαριστώ, αρχικά, στον πρόεδρο Θέμη Κοντσιλίδη που μου έδωσε το βάπτισμα του πυρός να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, στις διοικήσεις που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, στα ακούραστα γρανάζια αυτής της ομάδας Πέτρο Κακαβά κ Νίκο Γιαπλέ για τον ιδρώτα που έριξαν για χάρη δίκη μου και των παικτών έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες καθημερινά στην ομάδα.

Στους φετινούς μου συνεργάτες Βασίλη Σταματούκο, Παναγιώτη Κοντογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους, στον προπονητή Νέων, Αντώνη Τσαραντάνη για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την εξέλιξη και το καλό των νέων αθλητών, καθώς και την Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας για το σημαντικό έργο που εκτελεί στις υποδομές του συλλόγου.

Σε όλη αυτή τη επιτυχημένη πορεία, δεν θα μπορούσε να μην έχει μεγάλη συμβολή η οικογένεια μου και ο στενός μου κύκλος, που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα. Βέβαια θα ήταν ψέμα να μην αναφέρω πως το μεγαλύτερο Ευχαριστώ το οφείλω σε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλον αυτό το καιρό , καταφέρνοντας ΜΑΖΙ όλα αυτά τα ωραία και μεγάλα πράγματα , μαθαίνοντας και παίρνοντας πολλά από τον κάθενα ξεχωριστά…Όσοι ζήσανε στα αποδυτήρια αυτά καταλαβαίνουν τι εννοώ.. «Ευχαριστώ για ΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ μου !!!»

Συνεχίσαμε και μεγαλώσαμε την ιστορία της ομάδας αυτής, δουλέψαμε σκληρά και ζητάμε συγνώμη αν δεν ικανοποιήσαμε ορισμένους με το έργο μας!!

Υ.Γ.1 Εύχομαι ολόψυχα ανάλογη συνέχεια στη νέα διοίκηση , στο νέο προπονητή Θωμά Τσίγκα και τους ποδοσφαιριστές!!

Υ.Γ.2 Στο σπίτι σου δεν λες αντίο…φεύγεις για να δοκιμάσεις, να μάθεις, να βελτιώθεις, για νέες εμπειρίες και επιστρέφεις… «Εις το επανιδείν αγαπημένε μου ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!!»