*Η ΑΠΟΦΑΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ για τον ποδοσφαιριστή Γ. Νταή της ΑΕΚ Ν. Πύργου! Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΕ του είχε επιβληθεί ποινή 16 αγωνιστικών, για βιαιοπραγία και υβριστική συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή, αλλά και ποινή 3 των για άσκηση βίας σε βάρος αξιωματούχου του αγώνα, μετά την λήξη της πρώτης ποινής…
Η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση, ερμηνεύοντας με το δικό της τρόπο τον κανονισμό και επέβαλε τελικά ποινή αποκλεισμού 12 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 525€.
Για να διαβάσετε όλη την απόφαση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

*ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ, η έφεση της ομάδας της  ΑΕ Ιστιαίας και της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, της ΕΠΣΕ για τον αγώνα ΑΕ Ιστιαίας-Δόξας Προκοπίου, που είχε διακοπεί και κατοχυρώθηκε υπέρ της Δόξας Προκ. Σύμφωνα με την πρωτοβάθμια απόφαση, η Δόξα Προκ. Κερδίζει το παιχνίδι με 3-0 γκολ και 3-0 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Ιστιαίας χάνει τον αγώνα με 0-3 γκολ, και της αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί (-3). Παράλληλα επιβλήθηκε, αποκλεισμός 4 αγωνιστικών στην έδρα της ΑΕ Ιστιαίας και πρόστιμο 800€.
Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η προσφυγή της ΑΕ Ιστιαίας απορρίφθηκε, σαν απαράδεκτη (βλέπε: εκπρόθεσμη) και η πρωτόδικη ποινή παρέμεινε όπως είχε.  –ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε όλο το σκεπτικό.

*ΑΛΛΑΓΕΣ σε ΩΡΕΣ & ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:
-ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ΕΠΣ Εύβοιας, 2ος όμιλος, ΑΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ-ΑΟ ΕΡΑΠΟΣ θα διεξαχθεί την  ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4/2019 στο γήπεδο ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ
ώρα 13:30.-
– ο αγώνας πρωταθλήματος Γ΄ΕΠΣΕ -1ος  όμιλος, ΠΟΔ.ΑΚΑΔ. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ- ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4/2019  στο γήπεδο ΒΑΤΩΝΤΑ ώρα 16:00.-
-ο αγώνας
της 22ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΕ (3ος όμιλος), ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου-ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, θα γίνει το Σάββατο 20-Απρ. και ώρα 17.00.
ο αγώνας ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ, Γ’ ΕΠΣΕ (2ος όμιλος), θα γίνει στο γήπεδο ΄΄Γ. Σοφός΄΄ στο Βαθύ Αυλίδας, την Κυριακή και ώρα 16.00.

*ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ:
την Κυριακή 21/4/2019 θα πραγματοποιηθεί η απονομή κυπέλλου πρωταθλητή στον Α.Ο ΑΥΛΙΔΑΣ, για την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ, μετά την διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ, που θα γίνει στο γήπεδο ΄΄Γ. Σοφός΄΄ στο Βαθύ Αυλίδας.