*Η διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων 3ετίας προπονητών:

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές ποδοσφαίρου,  ότι η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. αρχίζει από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 τη διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021.
Τα δικαιολογητικά έκδοσης ταυτότητας τριετίας:
1) Αίτηση του ενδιαφερομένου  ( https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/EGGRAFA_PROPONITON/aitisi_taftotitas_trietias.pdf)

2) Μια έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου
3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
4) Φωτοτυπία διπλώματος προπονητή*
5) Φωτοτυπία πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων**
6) Βεβαίωση ότι είναι μέλος σε σύνδεσμο προπονητών (όπου υπάρχει)
7) Καταβολή παράβολου 200 €
8) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (όσοι δεν έχουν ήδη αποστείλει)
*Εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης Ε.Π.Ο.
**Αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31.12.2017
Συλλογή και αποστολή δικαιολογητικών
Οι ενδιαφερόμενοι αφού συλλέξουν όλα τα δικαιολογητικά, οφείλουν να τα προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή στην οικεία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία με τη σειρά της θα τα αποστέλλει με τον ίδιο τρόπο στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών ΕΠΟ ([email protected]). Τα δικαιολογητικά θα είναι υποχρεωτικά σε μορφή pdf και η φωτογραφία σε jpg.
Η Ε.Π.Σ. οφείλει να αποστέλλει το σύνολο των δικαιολογητικών (συμπεριλαμβάνοντας το αποδεικτικό κατάθεσης στο λογαριασμό που τηρεί η Ε.Π.Ο. στην Τράπεζα Πειραιώς) για κάθε προπονητή σε ένα ξεχωριστό email με θέμα: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο προπονητή για έκδοση ταυτότητας τριετίας 2019-2021.
Δικαιολογητικά που θα αποστέλλονται σε έντυπη μορφή ή απευθείας από προπονητές στην Ε.Π.Ο. δε θα γίνονται δεκτά.

*προπονήσεις Μικτών ομάδων ΕΠΣΕ:

*Προπόνηση Μικτής Παίδων την ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11/2018 ώρα 15:00 και  Μικτής Νέων ώρα 17:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο.

*Αλλαγή αγώνα

Ο αγώνας της Β΄ΕΠΣΕ του 2ου Όμιλος: ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ-ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ θα γίνει στις 11.ΝΟΕ..2018 ώρα 12:00 γήπεδο Δρόσιας)

*ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Τα κωλύματα των Αξιωματούχων Διαιτησίας & Παρατηρητών των Εθνικών Κατηγοριών, οι οποίοι ανήκουν στη δύναμη της κάθε ΕΠΣ, δεν θα αποστέλλονται από τις Ενώσεις.
Μεμονωμένα κάθε Διαιτητής, Βοηθός Διαιτητής και Παρατηρητής θα αποστέλλει τα κωλύματά του στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected] έως κάθε Δευτέρα απόγευμα, κοινοποιώντας τα παράλληλα στην Ένωση όπου ανήκει.

*Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΠΣ Εύβοιας:

με την υπ’ αριθ. 27/01.11.2018 απόφαση, αφού έλαβε υπόψη της τα άρθρα 5, 6,11,12,14,19 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚA, επέβαλλε τις παρακάτω ποινές:

  • Στο σωματείο Α.O. AΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ και στον παράγοντα κ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΧΡ. ποινή αυστηρής επίπληξης στον καθένα, για τον αγώνα πρωταθλήματος της 20/10/2018, Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βασιλικών- Α.Σ. ΔΟΞΑ Προκοπίου.
  • Στον πρόεδρο του σωματείου ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Μπάμπη ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 2 ΜΗΝΩΝ , για τον αγώνα πρωταθλήματος της 21/10/2018, Α.Ε. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Η ποινή του προέδρου αρχίζει από 01/11/2018

*ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

Γίνεται γνωστό στα Σωματεία, ότι στο εξής, οι βεβαιώσεις ποδοσφαιριστών για προσωρινό δελτίο στα πρωταθλήματα υποδομής θα φέρουν επάνω και φωτογραφία του ποδοσφαιριστή.