Έκτακτο Δ.Σ είχαμε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΕ στην οδό Χαινά μετά τα όσα έγιναν το σαββατοκύριακα σε δύο γήπεδα της Βορείου Ευβοίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντινου τόνισε ότι ως παράγοντες της ΕΠΣΕ   θα πρέπει να είμαστε με το ποδόσφαιρο να μην δεχόμαστε παραβάσεις και ανομίες, να τηρούμε τον ΚΑΠ, και φυσικά να ενημερώνουμε του παράγοντες των ομάδων, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ είπε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν σεμινάρια για παρατηρητές αγώνων σε όλο τον νομό με σκοπό την καλύτερη λειτουργία τους στους αγώνες.

Για τα επίμαχα ματς του σαββατοκύριακου που μας πέρασε αναγνώστηκε το φύλλο αγώνα και σήμερα μετά την συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής θα βγει η απόφαση .

Ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ ότι φυσικά υπάρχουν τιμωρίες των διαιτητών .

Ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Μπάμπης Καρατζάς ήταν ξεκάθαρος και έιπε ότι μία κακή διαιτησία δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα καταδικάζοντας τα όσα έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο.

Στο έκτακτο συμβούλιο της ΕΠΣΕ είχαμε και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις να βγαίνουν όπως

.Από το ταμείο αρωγής της ΕΠΣΕ θα δοθεί βοήθεια στο τραυματία ποδοσφαιριστή της Σκεπαστής Νίκο Καλλιτση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που έπαθε στον αγώνα με την Μακρυκάπα.

. Ορίσθηκε ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Αρτάκη και την Ερέτρια στις 27 Μαρτίου Τετάρτη 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

.Ορίσθηκε οργανόγραμμα για τον καταμερισμό εργασιών. των υπαλλήλων της ΕΠΣΕ  και τριμελή επιτροπή από τους κυρίους Ρέτσα, Παπαδάκη, Δημητρίου.

Από το συμβούλιο έλειπε ο Γιώργος Πίσχινας για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους , ενώ ένα πρόβλημα υγείας  με την μέση του κράτησε μακρυά και τον Νίκο Δαφνή.