Κρανίου τόπος το γήπεδο της Σκεπαστής με την πύρινη λαίλαπα να καταστρέφει τον περιβάλλοντα χώρο, που αποτελείτο από ένα πανέμορφο πευκοδάσος γεμάτο οξυγόνο και ζωή.

Εκτεταμένες ζημιές έπαθαν οι πυλώνες φωτισμού του γηπέδου, καταστράφηκαν ολοσχερώς οι διαφημιστικές ταμπέλες και σπουδαιότερη πηγή εσόδων της ομάδας, οι πάγκοι , αλλά και κομμάτι του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Καλούνται οι εξαφανισμένοι αρμόδιοι, αν υπάρχουν, γιατί στην περίπτωση της πυρκαγιάς δεν υπήρχαν, ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι κάηκαν πάνω από 500.000 στρέμματα, στην Β. Εύβοια!
Πλέον λοιπόν των 500.000 στρεμμάτων, έγιναν στάχτη, μαζί με τις ζωές των κατοίκων της Β. Εύβοιας (ρητινοσυλλέκτες, μελίσσοκόμοι, υλοτόμοι, συκοπαραγωγοί, γεωργικές καλλιέργειες, κτηνοτρόφοι και άνθρωποι του τουρισμού), που ξαφνικά είδαν όλα τους τα υπάρχοντα και τις πηγές εσόδων τους, να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, μπροστά στην πύρινη λαίλαπα…!

Είναι επιτακτική ανάγκη οι πάσης φύσεως αρμόδιοι, να σταματήσουν την πολυλογία και τους πομφόλυγες (πομφόλυγες και φληναφήματα= πράγματα ανούσια, σαχλαμάρες) και να σκύψουν πάνω στα  τεράστια προβλήματα, να βοηθήσουν και να τα λύσουν (…χθες), με  αποκατάσταση των ζημιών και την στήριξη όλου του αθλητισμού στην Βόρεια Εύβοια γιατί ομάδες με την αξιοπρέπεια και το ήθος της Σκεπαστής και του κάθε χωριού κρατάν ψηλά την σημαία του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και αποτρέπει την νεολαία από το κυλίσει σε πράγματα παράξενα και περίεργα.

*ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του Δ & Α, φωτό από τις καταστροφές στο γήπεδο της Σκεπαστής: