Mε νίκη ξεκίνησε το 2024 ο πρωτοπόρος και αήττητος Αμαρυνθιακός επικρατώντας στην Νέα Λάμψακο του τοπικού Ελλήσποντου με 4-0 κάνοντας το 15X15 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Δημητρη Βαλκάνου μπήκε με το πόδι στο γκάζι και στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα είχε κλειδώσει το ματς μιας και προηγήθηκε στο σκορ με 0-3 χάρη σε γκολ των Γκέρσι Τόρα, Ανδρέα Μήτρου, Γιάννη Μώρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Βαλκάνου άφησαν το πόδι από το γκάζι, πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με τον Γκέρσι Τόρα που έφτασε τα 19 στο πρωτάθλημα έχοντας και εκεί την πρώτη θέση στο πίνακα τω σκόρερ.

Ο Ελλήσποντος του Νίκου Ευσταθίου μπήκε φοβισμένα στο παιχνίδι και χωρίς πάθος στην προσωπικές μονομαχίες με δύο σοβαρές  αδριάνειες στα πρώτα 2 γκολ, βρέθηκε νωρίς να χάνει με 0-3 καλύτερη στιγμή στο αγώνα για τους γηπεδούχους το κάθετο δοκάρι που είχαν σε κεφαλιά του αρχηγού Ζαχαρία Κατσίμπρα.

Στο 11′ μετά από γύρισμα του Σεινταράσι στην της άμυνας του Ελλήσποντου και ο Γκερσι Τόρα έκανε το 0-1 για τον Αμαρυνθιακό.

Στο 16′ ο Αντώνης Κοτρογιάννης σέντραρε και ο Ανδρέας Μήτρου με καρφτή κεφαλιά και έκανε το 0-2.

Στο 27′ μετά από κόρνερ του Καπατσούλια από αριστερά ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας έπιασε την κεφαλιά που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φαλαγγίτη με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 29′ Τόρα και Μώρος έπαιξαν σε πρώτο χρόνο το ένα δύο με το βιρτουόζο βραχύσωμος επιθετικό με πείσμα να κερδίζει όλες της κόντρες και να περνά τους αντίπαλους αμυντικούς να πλασάρει και τον Κόκκινο για τον 0-3 του Αμαρυνθιακού.

Στο 53′ σουτ του Γκέρσι Τόρα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος ο πρώτος βοηθός Γιάννης Ντόβολης έφυγε για την σέντρα τέταρτο γκολ για τον Αμαρυνθιακό και δευτερο προσωπικό για τον Γκέρσι Τόρα και 0-4 για τους φιλοξενούμενους.

Άριστη η διαιτησία του Γιάννης Κηρύκου και των βοηθών του Γιάννη Ντόβολη και Κώστα Δάλλα.

Ελλήσποντος(Ν.Ευσταθίου):Κόκκινος, Φιόλα, Λιάσκος, Δέδες, Γκίκας, Γεωργαντόπουλος, Ράζος (70′ Τότσι), Κατσίμπρας, Λάμπρου (84′ Γιαννάκης), Καπατσούλιας (70′ Ντρέκης), Λέκκας.

Αμαρυνθιακος(Δ.Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος (72′ Κουσερής), Μπαλαμπάνης (64′ Ρούσσος), Ζουλιώτης, Μώρος (64′ Χαλιώτης), Μυρτέζα, Σεϊνταράσι, Σιαράπης (64′ Βεσέλι), Τόρα, Κοτρογιάννης (64′ Σκριβάνος), Μήτρου.

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ