Με το εντυπωσιακό 4-0 επικράτησε ο Ελλήσποντος του Αμαρυνθιακού σε φιλικο αγώνα στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου.

Η ομάδα του Κώστα Καλλιμάνη έδειξε υψηλό βαθμό ετοιμότητας παρότι βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας μοιράζοντας υποσχέσεις για την συνέχεια που ειναι πολύ δύσκολη για τους “Πρόσφυγες” μιας και έχουν Κύπελλο Ελλάδας, Σούπερ Καπ Ευβοιας, Κύπελλο Ευβοιας και φυσικά πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΕ.

Ο Αμαρυνθιακός του Γιώργου Κρόκου αρκετά ανανεωμένος σε σχέση με πέρσι και με αρκετά προβλήματα την περίοδό της προετοιμασίας μιας και δεν έχει γήπεδο προσπάθησε φιλότιμα αλλά έχασε από μία ομάδα που τουλάχιστον αυτη την περίοδο και καλύτερη είναι και ποιο έτοιμη αγωνιστικά.

O εντυπωσιακός Βαγγέλης Ανεστης με χατ-τρικ(30′,52′,75′) έδειξε ότι και φέτος θα είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον Ελλήσποντο με τον Αλέξανδρο Κοβό που επέστρεψε από την Σαντορίνη να κάνει το 4-0 στο 90′ για τους “Πρόσφυγες”.

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης):Βασιλείου, Γιαλός, Νάνος, Γεωργίου, Ντούκα, Αγγελάτος, Καλέντζης, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ντούμας.

Αγωνίσθηκαν και οι : Βαρτζής, Κοβός, Σαμαράς, Λεμονής, Μυτάκης, Λιασκος, Μαρίνος, Κουσερής, Μπούρος, Κουτσαυλής,  Μάλλιαρης, Ράλλης, Ρουμελιώτης.

Αμαρυνθιακός(Γ.Κρόκος):Τζαβάρας, Σεφερλής, Κιμουλιάτης, Πετράκης, Κόλλιας, Νάτσης, Μυρτέζα Σ., Σταματάκος, Μυρτέζα Αντ., Condrazioy, Τσούτσης.

Αγωνίσθηκαν και οι : Στουραίτης, Ledi, Μεταξάς, Παρασκευας, Πετράκης, Σεφερλής,Μουσταφά Στάθης, Γεροντίτης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ