Σε ένα πολύ ωραίο αλλά και ιδιόρρυθμο αγωνιστικά παιχνίδι μιας και δυο “διαφορετικοί” ποδοσφαιρικοί κόσμοι θα συγκρούονταν .

Ο “νεανικός” και ριζικά ανανεωμένος Ελλήσποντος του Παναγιώτη Τοκπασίδη.

Ο “έμπειρος” και με παίχτες που έχουν γράψει αρκετά χιλιόμετρα στα ευβοϊκά γήπεδα Αστέρας Βατώντα του Δημήτρη Ακριτίδη.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 3′ όταν ο Λάζρι έκανε ωραία κούρσα από αριστερά σέντραρε και ο Βαγγέλης Ρουμπής με πλασέ νίκησε τον Σταθαρά κάνοντας το 1-0 αφιερώνοντας το γκολ στον φροντιστή της ομάδας της Λαμψάκου.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν και το 2-0 όταν το σουτ του Ντουλελλάρι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σταθαρά στο 18′ του πρώτου ημιχρόνου.

To πρώτο ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι αλλά χωρις να πετυχαίνουν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ που θα τους εξασφάλιζε μαξιλαράκι ασφαλείας.

Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας Βατωντα ρίσκαρε τακτικά και αγωνιστικά ο Τάκης Ακριτίδης έβαλε ότι έμπειρα παιδιά είχε στον αγώνα και δικαιώθηκε

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Λάζρι να κάνουν το 2-0 και το πλήρωσαν στο 82‘ από φάουλ του Σάκη Γούναρη (διαμαρτυρήθηκαν οι του Ελλησπόντου για επιθετικό φάουλ στον Μπούρικα) ό έμπειρος χαφ εκτέλεσε το φάουλ κακή τοποθέτηση του Πολύδωρου με αποτέλεσμα να αποκρούσει και στην συνέχεια με την βοήθεια και του δοκαριού να γίνειι το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής Απ. Παπαποστόλου, Βοηθοί : Περ. Δελχάς , Αγγ. Παππάς.

Ελλήσποντος(Παν.Τοκπασίδης):  Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Κοντάκης Δ., Μπούρικας, Αυλωνίτης, Χουισκα, Ρουμπής (70′ Κολιόπουλος), Φτούλης (89′ Τσάλλας), Μπατζελής (81′ Καλέντζης), Λάζρι, Ντουλελλάρι (90+’ Κοντάκης Εφρ.).

Αστέρας Βατώντα(Ακριτίδης-Λεσγής):  Σταθαράς, Ντούκα, Χασαναλάρι (66′ Μιχαηλίδης), Νεσίμι (46′ Τσώκος), Γούναρης, Βλάχος (46′ Κικίδης), Σίμωσης, Τζαφέρος (66′ Κηρύκος), Χρόνης, Γιαννουκάκος, Κοτρότσιος.