Έγινε χθες (Πέμπτη 16-Ιουλίου), η ΓΣ του Ελλήσποντου, όπου παρουσία πολύ κόσμου, έγιναν ο οικονομικός & διοικητικός απολογισμός, για την χρονιά που πέρασε!

Ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιτίνης, (φωτό δεξιά) τόνισε ότι ήταν με διαφορά η κορυφαία παρουσία την ομάδας της Ν. Λαμψάκου, στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας, για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της, ένας τελικός όμως που δεν έγινε ποτέ, λόγω της γνωστής επιδημίας…
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι, έστω και με κλήρωση, ο Ελλήσποντος θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Εύβοια στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας!
Για τα οικονομικά ανέφερε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλη την διοίκηση, για τα ″φέρει βόλτα″ η ομάδα και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, κάτι έγινε αλλά θα μπορούσε να πάει καλύτερα στον τομέα αυτό.
Τόνισε ότι το ″φλέγον ζήτημα″, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί είναι το οικονομικό, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ένα χωριό 2500 περίπου κατοίκων, όπως η Ν. Λάμψακος, μπορεί να στηρίξει την ομάδα, με μόλις 1€ τον μήνα! Αυτό θα ήταν το ιδανικό και θα το προσπαθήσουμε, θα είναι μια μεγάλη ανάσα για την ομάδα!
Βέβαια ένα πολύ ″μεγάλο ευχαριστώ″, ο πρόεδρος Δ. Τσιτίνης, εξέφρασε για τους χορηγούς της ομάδας, αλλά και γι’ αυτούς που με διάφορους τρόπους βοήθησαν την ομάδα!
Σημαντική ήταν η αναφορά του πρόεδρου Δημ. Τσιτίνη, στο θέμα της συσπείρωσης και της βοήθειας του χωριού ολόκληρου, στην ομάδα!
Επίσης ξεκαθάρισε, ότι στην Ν. Λάμψακο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και είναι αντίθετος, όπως και οι περισσότεροι, στην ίδρυση νέου Αθλητικού Συλλόγου, που επιχειρείται από κάποιους! Ο Ελλήσποντος, έχει τμήμα Στίβου και μπορεί όποιος θέλει να ενταχθεί και να δραστηριοποιηθεί, σ’ αυτό!
Στόχος μας αν επανεκλεγούμε, όπως είπε ο πρόεδρος, είναι να διατηρήσουμε ″ψηλά″ την ομάδα και να προσπαθήσουμε για κάτι ακόμα καλύτερο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα παραμείνει ο απόλυτα πετυχημένος Κώστας Καλλιμάνης!

Άποψη της ΓΣ, του Ελλήσποντου.

Ο διοικητικός & οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από όλα τα παρόντα μέλη!

Η εκλογική διαδικασία, δεν προχώρησε για να οριστεί νέα ημερομηνία!

Οι εκλογές λοιπόν, για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν την Κυριακή  26 Ιουλίου 2020, από ώρα 11.00, στον ίδιο χώρο (γραφείο Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Λαμψάκου).

*ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Χρήσου Σεφερλή, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ