Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο της Νέας Λάμψακου ο Ελλήσποντος επικράτησε με 2-1 της Καρύστου και σφράγισε την παραμονή του για 10η συνεχή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ήτανε ένα παιχνίδι όπου ο Ελλήσποντος ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει διευρύνει περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη η Κάρυστος ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μετά το 60′ ο Ελλήσποντος ξανά πήρε τα ηνία του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά η Κάρυστος προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα με τον Ελλήσποντο να παίρνει το σημαντικό τρίποντο σφραγίζοντας την παραμονή του.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ!

15′ Ο Λέκκας από αριστερά έκανε την σέντρα ο Λάμπρου έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γκίκα.

21′ Ο Λέκκας μπήκε μέσα στην περιοχή επιχείρησε από πλάγια το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Γκίκα.

30′ Ο Χελιώτης έκανε το σουτ που κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Ελλήσποντου.

31′ Ο Κατσίμπρας βρέθηκε απέναντι στον Γκίκα τον πλάσαρε με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να του λέει στοπ.

38′ 1-0 ΓΚΟΛ! Η μπάλα κατέληξε στον Κατσίμπρα μετά από αδράνεια των αμυντικών της Καρύστου ο οποίος δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Ντινιακό με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάμπρου και έκανε το 1-0.

45′ Ο Κατσίμπρας έκλεψε την μπάλα από τον Γκίκα το σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

50′ Ο Ρούσσος έπιασε το δυνατό σουτ με τον Κόκκινο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.

68′ Η Κάρυστος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρούσσου.

70′ 2-0 ΓΚΟΛ! Ο Λάμπρου έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό με τον Κατσίμπρα να παίρνει το ριμπάουντ που σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

85′ 2-1 ΓΚΟΛ! Ο Καράβολας έκανε την σέντρα ο Ρούσσος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1.

Διαιτητές: Τσακός Γ. – Κωνστάντιος Κ. – Παλουμπής Α.

Ελλήσποντος(Νίκος Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα(75′ Τότσι), Κ.Λιάσκος, Δέδες, Γκίκας, Γ.Λιάσκος, Γεωργαντόπουλος, Κατσίμπρας, Καπατσούλιας(65′ Δημητρίου), Λάμπρου(80′ Γιαννάκης), Λέκκας(75′ Ράζος).

Κάρυστος(Γιώργος Τζόκας): Γκίκας, Ραβιόλος, Χελιώτης, Σφυρίδης, Ζέφι(46′ Τζανής), Κακαβάς, Χαρίσης, Μπούσουλας(80′ Θάτσι), Ζάνι, Ντινιακός(72′ Αντώνενας), Ρούσσος.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ