Εύκολο έργο είχε ο Λήλας Βασιλικού, που αγωνιζόταν εκτός έδρας απέναντι στον Ελλήσποντο. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 0-3, παίρνοντας παράλληλα μία άτυπη ρεβάνς για τον αγώνα του πρώτο γύρου, όταν ο Λήλας είχε ηττηθεί από τον Ελλήσποντο, εντός έδρας με 1-2. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα επιθετικοί, καθώς παρότι είχαν την κατοχή υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Άξιο αναφοράς είναι και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, που είχε κρατήσει πολλά νερά με αποτέλεσμα ο πιο “αδιάβροχος”, να επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ελλήσποντου.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 6′ ο Λήλας το 0-1, ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Τσούρα μέσα από την περιοχή.

Στο 52′ το 0-2, όταν από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Χαζαρίδης που με ένα δυνατό σουτ εντός της μεγάλης περιοχής θα κλειδώσει το “διπλό”.

Το τελικό 0-3 στο 82′ από τον Παπίλα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ελλήσποντος (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης, Κουτσαυλής (65′ Νάνος), Μάλλιος, Αυλωνίτης (46′ Μαρίνος), Χύσκα, Ρουμπής, Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος, Λάζρι, Φτούλης (46′ Μπατζέλης).

Λήλας Βασιλικού(Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης, Τσούρα (62′ Μπακλαγεμέζης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (90′ Βαγγέλη), Πεσχύρας (65′ λ.τρ. Μανικιώτης), Μπαλόζι (85′ Μπούρικας), Αναγνώστου.

Διαιτητές: Καλαμάτας – Πριόνας – Μακρής.

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Ελλήσποντος-Λήλας Β. ΠΑΤΗΣΤΕ Ε ΔΩ