Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντάγκα στο 90+2′, τα Λουκίσια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 απέναντι στον Ελλήσποντο και διατηρούν τις ελπίδες για παραμονή στην πρώτη κατηγορία καθώς θα θέλουν τρεις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Καράι που θα εκμεταλλευτεί  την έξοχη μακρινή μπαλιά του Δέδε, θα μπει στη περιοχή και θα νικήσει τον Κόκκινο για το 0-1.
Οι γηπεδούχοι όμως, που στην προηγούμενη αγωνιστική σιγούρεψαν την παραμονή τους στην κατηγορία, σε διάστημα επτά λεπτών έφτασαν στην ολική ανατροπή.
 Αρχικά, στο 28′ ο Κατσίμπρας με κεφαλιά πάσα θα βρει τον Πετράκη, που με υπέροχο τελείωμα θα κάνει το 1-1. Στο 35′ ο Κατσίμπρας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής θα δώσει το προβάδισμα 2-1 στους “πρόσφυγες”.
Στην επανάληψη τα Λουκίσια θα μπουν δυνατά ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν με πιο σημαντικές στο 67′ όταν ο Τζάβρας θα σεντράρει βρίσκοντας τον Κωνσταντάγκα που εξ επαφής δεν θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 82′ ο κεραυνός του Κουτσαυλή να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, πάλι ο Κωνσταντάγκας στο 86′ και ο Προβής στο 90′ δεν θα μπορέσουν από κοντά να νικήσουν τον Κόκκινο.
 Τελικά στις καθυστερήσεις σε μία αναταραχή στην περιοχή του Ελλησπόντου, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Γκίκα με τον κ. Ντούρα να δείχνει την άσπρη βούλα.
Ο Κωνσταντάγκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε τον Κόκκινο για το τελικό 2-2.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Ντούρα και των βοηθών του Σέρρα και Ρούσση.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ(Κρόκος Γ.): Κόκκινος, Γίγας, Πετράκης, Ντρέκης(46′ Γκίκας), Μάλλιαρης, Γεωργαντόπουλος(57′ Τόρα), Νικολάου, Κατσίμπρας, Τσούμαρης, Πάνου, Ράζος
ΛΟΥΚΙΣΙΑ(Αντωνόπουλος Δ.): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Καράι(56′ Τζέμος), Φρούσης, Κωνσταντάγκας, Κουτσαυλής, Δούκας(86′ Μπουλούκος)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντούρας Ε.
ΒΟΗΘΟΙ: Σέρρας Π. –  Ρούσσης Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ