Τεράστια από κάθε άποψη νίκη πήρε η Μακρυκάπα επικρατώντας με 0-2 στη Ν.Λάμψακο του Ελλήσποντου.

Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Β.Ζέρβα έμεινε μόνο και αήττητο στη δεύτερη θέση και πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα σε ακόμη ένα ντέρμπι να αντιμετωπίσει στο Αλιβέρι τον Ταμυναικό.

Ο Ελλήσποντος που ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη χρονιά πέταξε άλλους τρεις βαθμούς μένοντας χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα με τις πρώτες μουρμούρες τόσο για την απόδοση όσο και για την βαθμολογική συγκομιδή να έχουν κάνει την εμφάνισή τους

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό άλλα με ελάχιστες φάσεις οι φιλοξενούμενοι με άριστη καθοδήγηση από τον Βαγγέλη Ζέρβα ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγαν απολύτως δίκαια με το  τρίποντο από τη Ν.Λάμψακο.

Μόλις στο 2΄ ο Σίδερης σέντραρε παράλληλα από αριστερά ο Χίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ όμως να μη μετράει καθώς υπήρξε σηκωμένη σημαία από τον επόπτη γραμμών.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τον Ελλήσποντο που είχε μία μικρή υπεροχή να μη μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις με τους Νικολάου και Λάζρι  από την δεξιά πλευρά να μονοπωλούν τις περισσότερες προσπάθειες.

Η Μακρυκάπα με καλυμμένα τα νώτα της έψαχνε στην κόντρα να βγει μπροστά με τους χιο και Καραντάκη αρκετές φορές να παίζουν στο όριο και να βρίσκονται εκτεθειμένοι από την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ελλήποντος στο 41΄ προσπάθησε να φανεί απειλητικός με το σουτ του Λάζρι να μπλοκάρει εύκολα ο Αναστασίου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν με τον Σίδερη στο 62΄να εξαπολύει έναν κεραυνό με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.

Η υπεροχή των Λύκων καρποφόρησε στο 69΄ όταν ο Μπαλαμπάνης εκτέλεσε το φάουλ ο Βασιλείου απέκρουσε ασθενώς με τον προωθημένο Πουρνή με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Μακρυκάπα στο 73΄ με τον αρχηγό της τον Σίδερη έκανε το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς.

Στα περίπου είκοσι λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με τα σουτ του Ανέστη και Κουζούλογλου λίγο πριν το τέλος να μην βρίσκουν στόχο.

Ελλήσποντος (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Ρουμελιώτης, Μαρίνος (71΄Κουζούλογλου) Γεωργίου, Ντούκα, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας (85΄Καλλέτζης) Λάζρι (85΄Μάλλιαρης) Ανέστης, Ντούμας

Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Αναστασίου, Βουρδάνος ( λ.τ. 25΄ Γκέκας) Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Πουρνής, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης (76΄Βαξεβάνης) Χίος (65΄Κουτσαβλής)