Νέα διοίκηση στο Α.Σ Ελλήσποντο με την ίδια πετυχημένη συνταγή(Τσιτινης, Κορκόβελος,  Γ. Παπουτσής) να συνεχίζει αλλά να ενισχύεται και με πρόσωπα που στο παρελθόν προσέφεραν πολλά στον σύλλογο (Γ. Μπαλιόγλου Γ. Συγγελάκης, Π. Παπουτσής), η παρουσία του γιου του παλαίμαχου άσσου της ομάδας Γιώργου Τόγκου,  Αντώνη Τόγκου είναι μία ευχάριστη προσθήκη καθώς και η παρουσία του Τάσου Τρεπεκλή και του Νίκου Ιωάννου και της κυρία; Χριστίνας Τσιμπου.

Τις προσεχείς μέρες η διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα με τον Δημήτρη Τσιτίνη να συνεχίζει όπως όλα δείχνουν στην προεδρία, τον Κώστα Κορκόβελο στην θέση του Γ. Γραμματέα και του Γιάννη Παπουτσή σαν ταμίας συνεχίζοντας την εξαιρετική παρουσία του συλλόγου που θα παίξει και για πρώτη φορά στο κύπελλο Ελλάδας.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τις διχαστικές τάσεις που συνεχίζουν μερικοί νοσταλγοί του παρελθόντος να δημιουργούν ονειρευόμενοι και άλλο αθλητικό σύλλογο μέσα στην Νέα  Λαμψακο για ικανοποιήσουν τα προσωπικά του θέλω και συμφέροντα.

Μία ερώτηση προς αυτούς γιατί η ιστορία υπάρχει και δυστυχώς την ξέρουν καλά αυτοί που είναι γύρω από τον Ελλήσποντο.

  • Που ήταν τόσα χρόνια εξαφανισμένοι όταν η ομάδα πάλευε χωρίς γήπεδο και στις μικρές κατηγορίες Εύβοιας?
  • Όσο αφορά την περιβόητη προσφορά τους ναι υπήρξε όντως και αγωνιστικά ήταν ένας υποβιβασμός από την Α’ ΕΠΣΕ και μάλιστα εκκωφαντικός και μία αποχώρηση από την ακαδημία του συλλόγου στα μέσα της σεζόν διαλύοντας μία αξιολογότατη προσπάθεια που γινόταν εκείνη την εποχή.
  • Αυτά για αρχή και θα συνεχίζουμε με περισσότερα στοιχεία του παρελθόντος και της περιβόητης προσφοράς των “ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ”.

*το φωτορεπορτάζ από τις εκλογές του Ελλήσποντου, με τον φακό του Χρήστου Σεφερλή: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ