Σε ένα παιχνίδι κέντρο και απόλυτης τακτικής και από τις δύο ομάδες , με τους δύο αντίπαλους να είναι σαφώς επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος ο Σταυρός επικράτησε του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου με 0-1 στο γήπεδο στην περιοχή των Αλυκών Κοπανά.

Η ομάδα του Άγγελου Βογιατζή με πέτυχε το χρυσό όπως αποδείχθηκε τέρμα με τον Δημήτρη Τσούτση που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας στο 65’  μετά από σέντρα του πολύ καλού για ακόμα ένα παιχνίδι Χατζηαντωνίου.

Ήταν το παιχνίδι που η εμπειρία νίκησε τα νιάτα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το δύο στα δύο στην επιστροφή τους στην κατηγορία και τους γηπεδούχους να πληρώνουν τις απώλειες των Μπασινά , Νικολάου, και να ψάχνουν την πρώτη νίκη στοπρωτάθλημα.

Τον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος με συνεργάτες τους Γιώργο Πασχαλίδη και Άγγελο Παππά.

Ελλήσποντος(Γ.Κρόκος): Ερμής Τόρα, Γίγας, Ντρέκης, Κούτρας, Γροντής, Μάλλιαρης, Γκίκας, Κατσίμπρας, Πάνου(78’Ράζος), Γεωργαντόπουλος(70’Μπόκαρης).

Σταυρός(Αγγ.Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής, Ρεπετσάς, Σείτης(70’Ρούσσος), Τσούτσης Δ., Σπανός, Χατζηαντωνίου, Μουτουσίδης(55’Ντούμας),Τζαμίχας(87’Γκίκας).