Με σκόρερ τον Πέτρο Στρατή στο 24′ λεπτό του αγώνα μετά από πάσα του Σπύρου Νάτση ο Ελλήσποντος νίκησε με 1-0 τον αξιόμαχο Παντριαδικό και παρέμεινε στην Α΄ ΕΠΣΕ για τρίτη χρονιά κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία του Λαμψακινού συλλόγου.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αλλά είχε πάθος δύναμη , μονομαχίες σώμα με σώμα και φυσικά νεύρα και ένταση πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι φορτωμένοι από το άγχος μιας και έπαιζαν για ένα αποτέλεσμα κράτησαν το πολύτιμο 1-0, καρδιοχτυπώντας στο 89′ λεπτό όταν η κεφαλιά του Χασάνδρα Δημήτρη αποκρούστηκε από τον Κουσερή πάνω στην γραμμή κρατώντας το 1-0 για την ομάδα της Λαμψάκου.

Πολύ καλή η διαιτησία του Β. Βρακά και των συνεργατών του Κοντογιαννίδη και Τσάφου.

Στο 89′ λεπτό αποβλήθηκαν από τους πάγκους και οι δύο προπονητές των ομάδων Καρβέλης και Βογιατζής.

Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλάθλων των γηπεδούχων προκάλεσαν οι καθυστερισεις του αγώνα που ξεπέρασαν τα 5 λεπτά.

Ελλήσποντος(Γ.Καρβέλης):Χατζηπαυλίδης, Κατσικαβάλης, Νάτσης, Τριανταφύλλου, Κουσερής, Νόνας, Νικολάου, Μπαϊμπάκης (63′ Αγγελάκης), Κούτρας, Μακαντάσης(94’Μπακλαγιεμέζης), Στρατής (46′ Λάζρι).

Παντριαδικός(Αγγ.Βογιατζής):Οικονομίδης, Πασάι, Κερίζα(80′ Βαξεβάνης), Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσος, Γ. Χασάνδρας, Σιαράπης, Τσούτσης(80′ Αρχοντούλης), Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας.