Με διπλό έφυγε από την Νέα Λάμψακο ο Παντριαδικός υποχρεώνοντας τον τοπικό Ελλήσποντο σε ήττα με 2-3.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιμηχόδημου βγάζοντας τεράστια ψυχολογικά και αγωνιστικά αποθέματα γύρισε ένα ματς που βρέθηκε δύο φορές πίσω το σκορ.

Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Τοκπασίδη δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το διπλό προβάδισμα τους και ηττήθηκαν στο 94′ μία ήττα που τους πληγώνει και βαθμολογικά αλλά ψυχολογικά με τον τρόπο που ήρθε στο παιχνίδι.

Ο Ελλήσποντος άνοιξε το σκορ με τον Λάζρι στο 8′ 1-0.

Ο Παντριαδικός ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπούρικα μετά από σέντρα το Νόνα σε 1-1 στο 52′ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καλέντζη στο 58′ να  σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Οικονομίδη.

Ο Άντι Ντουλελάρι στο 60′ μετά από πάσα του Καλέντζη έκανε το 2-1 για τον Ελλήσποντο.

Ο Παντριαδικός δεν το έβαλε κάτω και στο 74′ μετά από μπαλιά του Νόνα ο Μουτουσίδης έκανε το 2-2 φέρνοντας το ματς στην ισοπαλία για δεύτερη φορά.

Ο αγώνας έδειχνε να πηγαίνει στο “Χ” με το Παντριαδικό να έχει αντίθετη γνώμη στο 94′ με την χρυσή αλλαγή του Βασίλη Τσιμηχόδημου τον Παπακωνσταντίνου να κάνει το 2-3 δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τον αγώνα σφύριξε ο Βαλάντης Βρακάς με βοηθούς τους Γ.Κελεπούρη και Δαυίδ Πριόνα.

Ελλήσποντος(Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Κοντάκης Δ. (85′ Μπακλαγιεμέζης), Μπούρικας, Αυλωνίτης, Χύσκα, Λάζρι, Φτούλης (72′ Μπατζελής), Αντωνόπουλος (19′ λ.τ Ντουλελάρι), Ρουμπής, Ντεγιάννης (46′ Καλέντζης).

Παντριαδικος (Β.Τσιμηχοδημος): Οικονομίδης, Χασάνδρας Δ. (92′ Παπακωνσταντίνου), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Χασάνδρας Γ., Κατσίμπρας, Γ. Τσιμιχόδημος (71′ Καραμπέτσος), Μουτουσίδης, Πατερίτσας (64′ Τσούτσης)