Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας, με χαρακτηριστικό τις εκατέρωθεν απουσίες για διάφορους λόγους!
Οι φιλοξενούμενοι του Αντ. Μπισμπικόπουλου, ήταν επικίνδυνοι στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, που είχε σαν απόρροια και τα δύο γκολ, που πέτυχαν τα Πολιτικά, στο α’ μέρος! Αμυντικά τα Πολιτικά, στο α’ κυρίως μέρος λειτούργησαν πολύ καλά, με τον νεαρό 16χρονο πορτιέρε Παχυδάκη, να δείχνει εξαιρετικά , με αποκορύφωση την απόκρουση του πέναλτι, στο 85′!
Ο Ελλήσποντος, σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, αλλά κύρια ενδυνάμωση στο έμψυχο δυναμικό του! Στο β’ μέρος η εικόνα του Ελλήσποντου, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πιο επιθετική, αλλά ήταν εμφανές ότι ″αναζητείται το γκολ″ και ο παίκτης που θα το σημειώσει, παρά το γεγονός ότι Νικολάου και Πάνου, είναι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις επιθετικών…!
*τα γκολ, το δοκάρι και το πέναλτι:

  • 10′ το 0-1, ο Φρυγανάς ανοίγει εξαιρετικά στον Σ. Μπίτζο, που από πλάγια με σουτ πάνω στην κίνηση, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και ανοίγει το σκορ!
  • 25′ ξαφνικό μακρινό δυνατό σουτ του Στρατή, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται…
  • 31′ το 0-2, ο Στρατής από δεξιά μπαίνει προς την αντίπαλη περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του!
  • 85′ πέναλτι για τους γηπεδούχους, αναλαμβάνει και το εκτελεί, ο Πέτσας, όμως ο Παχυδάκης εντυπωσιακά πετάγεται και διώχνει σωτήρια!

Διαιτητές: Βασίλης Βελέτζας-Έλενα Κοτταρά-Ηλιάνα Τσάλα

*ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Κόκκινος, Γίγας, Κικίδης, Κούτρας, Μπασινάς, Μάλλιαρης, Νικολάου, Γκίκας, Πάνου, Πέτσας, Γεωργαντόπουλος, έπαιξαν και οι Ντούμας-Μπόκαρης.

*ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Παχυδάκης, Μάτιας, Κεχαγιάς, Γ. Μπίτζος, Κατσαούνης, Χρυσικός, Σ. Μπίτζος, Φρυγανάς, Στρατής, Γραμματικόγιαννης, Ορφανός, έπαιξαν και οι Βεΐζης, Κατσαρής, Κατσούλης, Σαλεμής, Νικολάου, Ράζος, Λάζαρης.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ